• 瀏覽: 52,670
  • 回覆: 294
  • 追帖: 1
+9
凡事都有利有弊,抗體較高,相對心肌炎面癱機會都高左,鍾意打科興or復必泰,自己揀囉

提示: 違規內容已被屏蔽
藥廠代言許又出嚟賣葯

引用:
原帖由 havefun2014 於 2021-12-7 09:17 PM 發表

操你媽的蝗蟲傻迫!滾回你的低端人口強國啦!
人家呀媽的蟲你都操,你變態?你唔係人嚟架?

打撚晒至嚟講,你都岸撚鳩。

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-12-7 08:00 PM 發表
  1. 團隊在今年3月分別在中大醫院、九龍灣體育館及威爾斯親王醫院的社區疫苗接種中心,招募逾700名,年齡介乎18至79歲接種兩劑新冠疫苗的市民,當中打科興和復必泰的各佔約一半。團隊在他們接種疫苗前及接種第二劑兩劑疫苗後,分別抽取10毫升血液,然後進行多項抗體測試,發現復必泰對於產生中和抗體對付病毒的水平,較科興顯著地高;而在接種復必泰的巿民中,有8成人接種兩劑疫苗半年後,有5成保護效 ...
其實網信辦對付武肺散播最有效

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-12-7 08:00 PM 發表
  1. 團隊在今年3月分別在中大醫院、九龍灣體育館及威爾斯親王醫院的社區疫苗接種中心,招募逾700名,年齡介乎18至79歲接種兩劑新冠疫苗的市民,當中打科興和復必泰的各佔約一半。團隊在他們接種疫苗前及接種第二劑兩劑疫苗後,分別抽取10毫升血液,然後進行多項抗體測試,發現復必泰對於產生中和抗體對付病毒的水平,較科興顯著地高;而在接種復必泰的巿民中,有8成人接種兩劑疫苗半年後,有5成保護效 ...
唔聽專家講,聽你講

引用:
原帖由 海灣失控的考試 於 2021-12-7 09:20 PM 發表

人家呀媽的蟲你都操,你變態?你唔係人嚟架?
將隻狗封左就得

引用:
叫得新冠,專家開頭唔識野都可以原諒,但依家歐美已經有好多數據,歐美新技術疫苗好睇唔好用。
專家都依家仲死不認錯,相信收藥廠好處推市民去死已經係不爭事實。

黃樹昌咁勤力sell廢水,老尾幾時頒個金牌 aa大獎俾你🤭

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-12-7 09:24 PM 發表

將隻狗封左就得
留手。

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-12-7 09:28 PM 發表

叫得新冠,專家開頭唔識野都可以原諒,但依家歐美已經有好多數據,歐美新技術疫苗好睇唔好用。
專家都依家仲死不認錯,相信收藥廠好處推市民去死已經係不爭事實。

其實十月已經好多報告出,香港豬家重加力谷推西藥,唔知咩心態?

我已不停開帖據醒市民

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]