• 瀏覽: 7,210
  • 回覆: 11
+2
警方今日(7日)呼籲市民提供一名在觀塘失蹤女童的消息。13歲女童陳梓昀上月30日下午離開其位於和樂邨的住所後便告失蹤,其家人上周五(3日)向警方報案。

她身高約1.68米,體重約45公斤,瘦身材,圓面形,黃皮膚及蓄長啡髮。她最後露面時身穿白色外套、黑色短裙及白金色波鞋。

警方呼籲任何人如有該失蹤女童的消息或曾見過她,請與東九龍總區失蹤人口調查組,或與任何一間警署聯絡。

手足我求下你哋唔好..........

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211207/bkn-20211207121558215-1207_00822_001.html

呢輪失蹤少女,都係12,3歲,波波圓碌碌,漲卜卜

希望吉人天相啦

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2021-12-7 02:20 PM 發表
呢輪失蹤少女,都係12,3歲,波波圓碌碌,漲卜卜

成個金多美咁靚女相信已經被迫停留喺某處,有人不斷咁輪流同佢做

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-12-7 02:23 PM 發表
希望吉人天相啦
呢d無事嘅……揾返帶多個b返屋企啫

希望曱甴留佢一命

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-12-7 02:26 PM 發表

呢d無事嘅……揾返帶多個b返屋企啫
而家 d 人冇血性,見到人先肯定冇事

13歲,化晒妝,都知係咩料

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-12-7 02:29 PM 發表

而家 d 人冇血性,見到人先肯定冇事
希望佢唔好遇著個陳同佳喇

引用:
原帖由 錢太多4 於 2021-12-7 02:16 PM 發表
警方今日(7日)呼籲市民提供一名在觀塘失蹤女童的消息。13歲女童陳梓昀上月30日下午離開其位於和樂邨的住所後便告失蹤,其家人上周五(3日)向警方報案。

她身高約1.68米,體重約45公斤,瘦身材,圓面形,黃皮膚及蓄長啡髮。她最後露面時身穿白色外套、黑色短裙及白金色波鞋。

警方呼籲任何人如有該失蹤女童的消息或曾見過她,請與東九龍總區失蹤人口調查組,或與任何一間警署聯絡。
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211207/photo/bkn-20211207121558215-1207_00822_001_01b.jpg?20211207123553
睇怕被仔昆出來做

曱甴無人性架!手足今晚又齊上齊落!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]