• 瀏覽: 43,662
  • 回覆: 332
  • 追帖: 2
+19
人地有無邀請你先

不來, 不會有美肺傳播

唔好過黎放毒。

引用:
原帖由 非誠勿妖 於 2021-12-7 06:34 AM 發表
講咗十幾萬次,人地都冇邀請你,又喺度猛咁刷存在感,煩唔撚煩呀?!
製造輿論帶風向。同新疆問題一樣,從來係證據,但佢日日話有,全地球都信

美狗都唔知醜.

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2021-12-7 05:56 AM 發表
美國白宮正式宣布,不會有官員出席明年舉行的北京冬奧。美國總統拜登在11月底時曾表示,正在考慮對北京冬奧進

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/96a18fc77343a6350a86a5b58f8b4783/stheadline/inewsmedia/20211207/_2021120702501567848.jpg

其實美 ...
當年我都聲明唔會出席四叔搞嘅船河喇,連誠哥嘅酒會都一於唔俾面

美狗想靠打飛機攞個彩

尾國人要面,次次都屈人,
冇請佢,就話自己唔出席,
搞亂人地個地方安全,就屈中國搞亂,
垃圾尾國

美國外交抵制北京冬奧 華外交部警告有反制措施

立場報道

美國於當地時間周一(6 日)正式宣布不會派官員出席 2022 年北京冬季奧運會。中國外交部發言人趙立堅在周一例行記者會上曾警告,如果美方一意孤行「外交抵制」北京冬奧,「中方必將採取堅決反制措施」

白宮發言人莎琪(Jen Psaki)在例行記者會上宣布,美國不會派任何外交人員或官方代表出席北京冬奧,原因是「在中共政府持續對新疆的種族滅絕及其他侵犯人權罪行之下」,美國官員不能再如常看待冬奧。她又表示,外交抵制將不會影響美國運動員參加冬奧,「美國運動員得到我們全力支持。」

外交部發言人趙立堅稍早前警告美國不要將運動政治化,停止外交抵制北京冬奧,「以免影響中美在重要領域的對話合作。如果美方一意孤行,中方必將採取堅決反制措施。」他未有表明是什麼反制措施。

除了美國之外,包括澳洲、英國在內的部分國家早前亦表示考慮外交抵制北京冬奧。

https://www.thestandnews.com/international/美國外交抵制北京冬奧-外交部警告有反制措施
===========================================================

如果係唔在意,唔care, 直情冇邀請,咁點解又要反制呢?

你攪到我好亂呀!

最好連美國運動員都唔好黎北京冬奧!

唔洗嘥錢保護佢哋

唔帶病毒過來就好了

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2021-12-7 05:56 AM 發表
美國白宮正式宣布,不會有官員出席明年舉行的北京冬奧。美國總統拜登在11月底時曾表示,正在考慮對北京冬奧進

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/96a18fc77343a6350a86a5b58f8b4783/stheadline/inewsmedia/20211207/_2021120702501567848.jpg

其實美 ...
冇乜所謂,世界已唔須要美國

垃圾國家已經將任何嘢同政治掛勾

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2021-12-7 07:07 AM 發表
趙立堅聲稱沒有人對老美政客官員發出邀請,不要自以為了不起吧。
人地仲要一早已經講過

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]