• 瀏覽: 45,442
  • 回覆: 225
+6
西方醖釀「外交抵制北京冬奧會」,針對澳洲總理莫里森(Scott Morrison)稱澳將考慮是否採取外交抵制北京冬奧會的類似舉措,中國外交部發言人趙立

無見一輪,莫里森又出來刷存在感?
抵制?北京無話要請你去喎?

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/709033/澳洲總理稱考慮外交抵制北京冬奧-趙立堅-來不來沒人在意

最緊要之那豬隊友「俄羅斯,非洲國,北韓,中東國」到齊

中國都無話歡迎你嚟自以為事,嚟唔嚟一啲影響都無,有種就禁止運動員去中國比賽,
我就話你叻啦

引用:
原帖由 飛天盦仔 於 2021-12-7 04:48 AM 發表
你祖國係乜嘢國家?

我哋幾時有話過要請你條契弟架。

可能明知唔會請,所以出定聲先。
典型刷存在感。
唔擦唔安樂。

提示: 違規內容已被屏蔽
咁撚叻, 叫啲澳洲運動員咪撚嚟吖嘛, 睇下點? 

黎,咪又係獻醜,怕國民見到中國和平民主先進?

引用:
原帖由 飛天盦仔 於 2021-12-7 04:48 AM 發表
你祖藉係印度?

引用:
原帖由 真忠心的鞋抽 於 2021-12-7 05:02 發表

即系你講緊你個之那母親同埋生左個之那仔?
請留意...呢度唔少係識中文嘅...㗎仔,差仔!

其實正常人用腦想下都知冇可能做到,不過澳洲佬玩野係希望r爛腳睇吓啊爺有乜jetso比佢。
一個國家玩野玩到咁cheap, 正明澳洲佬唔掂,話晒都叫一個西方大國,不過啲行為好低級。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
其實我發覺最支那最東亞病夫就係你地呢d
比英美殖民地洗腦洗到只有意識形態

咩叫俄羅斯咩豬隊友?
你做自卑中國人,心目中將英美殺人搶人資源既國家當做心靈上品。
其實需要解放既係你自己

引用:
原帖由 極速前進 於 2021-12-7 05:25 AM 發表

請留意...呢度唔少係識中文嘅...㗎仔,差仔!
就算係印度人,好心佢自己用下腦。
原來印度係將大,英國來到印度搶完野 仲將印度切開左幾多國家

仲做英美海盜國幫兇

主題標籤 #冬奧
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]