• 瀏覽: 88,262
  • 回覆: 183
  • 追帖: 2
+2
引用:
原帖由 hwwong 於 2021-12-7 03:39 AM 發表
事前已經吵了一鑊, 怒火都未消... 女主角竟然穿浴巾等外賣員來玩示威, 男主角唔怒火大爆發都難了... 女主角為什麼要找死呢...
條女有意激嬲老公,捱打難免,佢老公又激得滯。

泰國不是全國皆雞嗎?

最好離婚解決問題搵個後生啲仲好唔使喐手喐腳

電影情節咋

引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2021-12-7 04:42 AM 發表
泰國??冇討論價值,沉下去吧。
新聞就是新聞,為何沒有討論價值呢?
因為不是目標政治背景國家,不能批鬥,所以沒有新聞價值嗎?

引用:
原帖由 老實香港人 於 2021-12-7 04:20 AM 發表
嗰女咁著雖然有啲過火,不過都唔應該被老公打,嗰女就冇左條命,男嘅就應該入獄幾年。
所以人既情緒穩定好重要,而家太多人太情緒化了。
回想19年某些黑暴群眾見鋪便打爛,懷疑你反對佢,就算著衫,佢都像野豬樣攻擊你,再用傘掩沒,那些日子明白有些‘民主’只是壓制別人手段。

av

引用:
原帖由 雨中回收的朋友 於 2021-12-7 09:22 AM 發表
av
說明,av俾錯結局大家!

阿彌陀佛

帽事???

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-12-7 02:38 AM 發表
泰國那坤巴統府某間餐廳的少婦老闆娘,日前洗澡後只裹着一條浴巾,等待外賣員取餐,丈夫發現後怒不可遏,將她活活打死。死者家婆表示,浴巾事件發生前,兒子和媳婦已在店門口發生口角,後來媳婦回到樓上洗澡,之後就裹着一條浴巾下樓,等待外送員取餐。   

「我兒子見到她穿成這樣後,瞬間就很生氣。」家婆表示,兒子當時大罵媳婦,雙方發生激烈爭執,之後兒子把媳婦拖到2樓臥室內。

家婆續指,自己當時在樓 ...
之前已經話佢哋有口角,心火盛

離婚咪算咯

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-12-7 02:38 AM 發表
泰國那坤巴統府某間餐廳的少婦老闆娘,日前洗澡後只裹着一條浴巾,等待外賣員取餐,丈夫發現後怒不可遏,將她活活打死。死者家婆表示,浴巾事件發生前,兒子和媳婦已在店門口發生口角,後來媳婦回到樓上洗澡,之後就裹着一條浴巾下樓,等待外送員取餐。   

「我兒子見到她穿成這樣後,瞬間就很生氣。」家婆表示,兒子當時大罵媳婦,雙方發生激烈爭執,之後兒子把媳婦拖到2樓臥室內。

家婆續指,自己當時在樓 ...
AV系著件毛巾等速遞員

我信大家先入為主以為果人妻都咁好身型。因為張相。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]