• 瀏覽: 53,598
  • 回覆: 143
  • 追帖: 2
+7
其實都係推來推去嗟

粵語長片中:  女人係舞廳打交, 你爪我爪你, 男人在旁就會狂chok樽裝汽水, 用嚟噴射女人(你無睇錯 係噴射D女人), 試圖解散佢地和滅下女人D心火.  

爭仔

港女真。溫柔

港女好威風!

廣州酒吧街以前見唔少 大家已經見慣不怪 

老蘭比班MK妹攪倒cheap晒

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2021-12-6 12:14 PM 發表

可以理解。有d特別味道洋腸唔係咁易揾,餓狗爭食,雖不雅觀但可以理解
一定係

引用:
原帖由 AKB-48 於 2021-12-6 03:35 PM 發表

都冇人露點
可惜

引用:
原帖由 pure3000 於 2021-12-6 04:23 PM 發表

可惜
但係好似有條女走了少少光

引用:
原帖由 Versailles 於 2021-12-6 04:02 PM 發表
廣州酒吧街以前見唔少 大家已經見慣不怪 
可能片段中都係廣州邦

引用:
原帖由 JoeSenior123 於 2021-12-6 10:33 AM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211206/544321147156566016274051.jpeg/NBq3On5407i8HpKZMqHwPmwtsgnGvD_ZGcBCRxnAQkc

中環蘭桂坊發生街頭爭執打鬥事件,今日(5日)網上流傳一片段,拍得於蘭桂坊近德己立街,最少10名男女於街頭發生爭執,當中多名女子用粗言穢語指罵及互毆, ...
點解冇人修理拍片隻哈哈笑死鬼

引用:
原帖由 JoeSenior123 於 2021-12-6 10:33 AM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211206/544321147156566016274051.jpeg/NBq3On5407i8HpKZMqHwPmwtsgnGvD_ZGcBCRxnAQkc

中環蘭桂坊發生街頭爭執打鬥事件,今日(5日)網上流傳一片段,拍得於蘭桂坊近德己立街,最少10名男女於街頭發生爭執,當中多名女子用粗言穢語指罵及互毆, ...
癲雞大戰!可惜無扯爛衫裙同胸圍底褲!

分明挑戰國安法 請藍絲們為香港發聲 唔好影衰中國