• 瀏覽: 60,832
  • 回覆: 140
  • 追帖: 2
香港唔適合飛車
https://youtu.be/FPAlDty4O44

RIP

佢返南圍應該好熟路,
距離南圍只係幾分鐘路程,

引用:
原帖由 christ201430 於 2021-12-5 08:49 PM 發表
死者生前曾從事汽車打蠟工作,平日不愛開快車

做得汽車工作
話不喜開快車?無人信。
抵死
佢話平日不愛開快車,假日就唔同

引用:
原帖由 christ201430 於 2021-12-5 08:49 PM 發表
死者生前曾從事汽車打蠟工作,平日不愛開快車

做得汽車工作
話不喜開快車?無人信。
抵死
會唔會又係品學兼優, 年年考第一

引用:
原帖由 masatse009 於 2021-12-5 08:44 PM 發表
人渣自炒申請提早報到, 路上少個計時炸彈,好事呀
他朝君體也相同

引用:
原帖由 edgar329818 於 5-12-2021 09:50 PM 發表
人都死左,
我就吾系好明,點解尼道有D人咁冇口德仲要系道消費亡人。
段故你都吾識佢掛.
針唔桔到肉唔知痛,做鍵盤戰士係咁上

車手泥迴旋處唔使收油直衝

引用:
原帖由 hihi2046 於 2021-12-6 12:14 AM 發表
佢返南圍應該好熟路,
距離南圍只係幾分鐘路程,
越熟路、揸得越快。
過彎時,擲得越勁。

毒駕危害其他路人,吸毒真的影響一生!

唔好開快車

引用:
原帖由 edgar329818 於 2021-12-5 09:50 PM 發表
人都死左,
我就吾系好明,點解尼道有D人咁冇口德仲要系道消費亡人。
段故你都吾識佢掛.
雖然我自己就唔會再講一個死人,不過客觀d講,玩飛車撞死自己,我覺得亦係抵比人講

呢位人兄架車飛到離馬路廿幾呎仲反埋,你估係乜速度? 如果佢係職業車手在賽場咁揸,死咗我會嘆句天妒英才,但佢係公衆馬路咁揸,就係個馬路炸彈,佢有冇諗過會好易傷害到其他人? 

死者為大都要睇之前做過乜事,為救人而死我話佢英雄,做d咁自私野而死就比人踩多腳我唔反對

引用:
原帖由 aucht 於 2021-12-6 01:30 AM 發表
毒駕危害其他路人,吸毒真的影響一生!
在佢撞死好多人之前沒收佢生存權利,係天先至有這個執行力,如果比髮官判9×9放生

估唔到個孫都咁大。大傻喺我腦海中仲係賭神嗰時個樣。

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2021-12-5 10:02 PM 發表
早輪一個傳聞,十二瞞徒大飛走佬,好以在附近有人提供快艇,亦傳﹒﹒某已故偽人家族﹒﹒﹒。
義工?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]