• 瀏覽: 35,524
  • 回覆: 198
+2
引用:
原帖由 samsampigpig 於 2021-12-5 12:03 PM 發表
中國打台灣
俄羅斯打烏克蘭

老美仲有無其他故事橋段?
外星人打美國。

引用:
原帖由 danny.chai 於 2021-12-5 02:04 PM 發表
如果明春冇事發生,又點計先
切J

美國情報
明春

其實係今年年尾

阿富汗

幾年前先係香討見到有報告話,唔計核武只計軍力,美軍係全地球上,唯一一個可以打哂其餘國家既軍隊。到現今香討,就講美軍連2條戰線都處理唔到。夠竟係美軍廢左,定評論個班粉紅比以前更自大左? 不過見到有post係到吹奏中國東風導彈。我成日諗,你啲導彈飛哂出去,當你滅到美國一半航空母艦群,然後用咩打?併軍工實力,夠美國併?

引用:
原帖由 場外吶喊人 於 2021-12-5 02:25 PM 發表

參考 2008年,北京奧運!
08年李卓人總上街反北京奧運,依家!

鬼打鬼死晒就最好,中國坐收漁人之利入主歐美。

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2021-12-5 12:03 PM 發表
中國打台灣
俄羅斯打烏克蘭

老美仲有無其他故事橋段?
睇左新聞未呀?

引用:
原帖由 kwokk2014 於 2021-12-5 01:37 PM 發表
美狗到處興兵作浪亂9up!
睇佐新聞未呀?

之前話星期三,再來就是未來幾日,現在就話明年今日...

引用:
原帖由 米達麥亞 於 2021-12-6 02:54 AM 發表
幾年前先係香討見到有報告話,唔計核武只計軍力,美軍係全地球上,唯一一個可以打哂其餘國家既軍隊。到現今香討,就講美軍連2條戰線都處理唔到。夠竟係美軍廢左,定評論個班粉紅比以前更自大左? 不過見到有post係到吹奏中國東風導彈。我成日諗,你啲導彈飛哂出去,當你滅到美國一半航空母艦群,然後用咩打?併軍工實力,夠美國併?
一半

美國又無証據, 但就日日係到渲染中俄威脅,
之前又話俄國16號攻打烏克蘭, 現在都24號了, 有無攻打過? 美國日日係到製造恐慌, 唯恐天下不亂

引用:
原帖由 咸板 於 2021-12-5 08:48 AM 發表
美國佬成日鳩吹
睇佐新聞未呀 九吹?
人地講又吾信,出兵事先當然有軍事調動啦!人地話俄羅斯有軍事調動,係出兵的行動,井底之蛙自己吾知,人地講埋比佢聽又話九吹,現在人地有冇九吹呀?

使命必達

引用:
原帖由 keyman98 於 2022-2-24 11:46 AM 發表

睇佐新聞未呀?
睇咗新聞未?
俄有入侵咩?

引用:
原帖由 kwokk2014 於 2022-2-24 12:23 PM 發表

睇咗新聞未?
俄有入侵咩?
俄羅斯現在已經出了兵。
當然你仍然可以死撐,只係派兵過去
當然冇人會講入侵啦!
美國從來都冇入侵過伊拉克和阿富汗,只是派兵去這地方,這個大部份人都知,你留番同個d吾睇新聞的呀婆講啦!佢地會信你

繼續死撐

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]