• 瀏覽: 2,327
  • 回覆: 16
唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  
東方想跟蘋果後塵

引用:
原帖由 子時自信的救星 於 2021-12-4 06:59 PM 發表
東方想跟蘋果後塵
好懷疑根本係毒果班黑記過晒去東方做

睇左啦... 幾百個唔多,有d係兇宅,有d太舊d人唔要,仲要預留緊急事故.

係既,最好乜野衰野都唔好俾人知唔好俾人見,乜衰都唔好報,跟黨姓跟黨走,好唔好呀?

引用:
原帖由 sam0010 於 2021-12-4 07:00 PM 發表

好懷疑根本係毒果班黑記過晒去東方做
晤奇 毒果記者晤係死晒 仲要食飯架

引用:
原帖由 吳儼晉 於 2021-12-4 05:59 PM 發表
公屋輪候時間有增無減,市民上樓遙遙無期,惟政府仍做「大嘥鬼」,未有妥善使用屋邨內空置單位及儲物室空間。有關注團體早前進行

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211204/photo/bkn-20211204003042016-1204_00822_001_01b.jpg?20211204094856

房署白逗人工  成班廢物不知所謂
...
特快公屋係人都知係出事單位

引用:
原帖由 子時自信的救星 於 2021-12-4 06:59 PM 發表
東方想跟蘋果後塵
方向正白狗痴,日日bark d 低能事, 係人都知特快公屋乜野事

特快公屋單位租極都租唔出,無計,租得出嘅,可能被過橋,跟手用綠表買居屋,單位再次空置,再租再空置,循環不息

儲物室如果開放畀所有當座嘅居民租用,應該租得出,但房署可能留返儲物室畀需要裝修嘅居民租用,咁就有可能丟空,未能地盡其用了

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2021-12-4 08:12 PM 發表
特快公屋單位租極都租唔出,無計,租得出嘅,可能被過橋,跟手用綠表買居屋,單位再次空置,再租再空置,循環不息

儲物室如果開放畀所有當座嘅居民租用,應該租得出,但房署可能留返儲物室畀需要裝修嘅居民租用,咁就有可能丟空,未能地盡其用了
儲物室 . 本身冇來去水位 . 大部份都冇電 . 而且樓底特矮 . 

就算加建來去水及電 . 都未必適合居住 . 因為呢類儲物室採光度極差 .

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]