• 瀏覽: 76,422
  • 回覆: 218
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 錢太多4 於 2021-12-4 05:41 PM 發表
曱甴
咪玩啦!黃絲點敢做呢啲野呀!唔驚踫著啲陀地俾人打死咩!我剩係知好多黑底係藍絲就真, 你睇洗米華已經係人辦啦!

個朵叫Tempo已經知係戇鳩仔

引用:
原帖由 前晚白滑的主角 於 2021-12-4 04:03 PM 發表
網上近日瘋傳2段懷疑黑漢「落難」影片,攝下一名戴黑框眼鏡、自稱「Tempo」的中年男子,懷疑隻身收保護費不成,反被對方多...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211204/photo/bkn-20211204133837294-1204_00822_001_01b.jpg?20211204155401

係咪拍緊喜劇之王之2021,臨尾基哥有無俾返2 ...
咩年代、仲收陀地、剛剛出冊?

引用:
原帖由 前晚白滑的主角 於 2021-12-4 04:03 PM 發表
網上近日瘋傳2段懷疑黑漢「落難」影片,攝下一名戴黑框眼鏡、自稱「Tempo」的中年男子,懷疑隻身收保護費不成,反被對方多...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211204/photo/bkn-20211204133837294-1204_00822_001_01b.jpg?20211204155401

係咪拍緊喜劇之王之2021,臨尾基哥有無俾返2 ...
如果比人拍片條友真係幫社團收坨地,打人同拍片果幾條友,好快會有印度軍團招呼佢屋企人,強姦完個女同老婆,打一鑊,就坐大飛返印度。

原本比10萬坨仔解決,現在可能要比50萬,屋企人被強姦,事主再斷幾條骨。

所以大陸其實安全過香港,大陸起碼到處視象頭監控,又無乜黑鬼,就算之前有黑鬼想在廣州搞事,都成班東北佬揼7佢到訓底,再比公安拉去打多鑊。

去食牛什囉。

引用:
原帖由 謀人寺 於 2021-12-4 06:47 PM 發表

點睇呢個都似白痴黃絲,還活在過去,在黑暴期作慣惡改唔到🤭🤭
元朗鄉黑衰野人人都知,所以你算把啦

Tempo變Temple!

引用:
原帖由 錢太多4 於 2021-12-4 05:41 PM 發表
曱甴
又一件忠誠的廢物

眼鏡都冇爛嘅?

💩黑社會真係屎,收少少保護費都唔撚識,呀爺唔需要你呢D廢物架

抵L死

呢條友咪係其中一個白衣人?抵死囉!惡有惡報,睇吓何棍妖點幫佢啦!🤣🤣🤣🤣🤣

一向都係多嗰邊惡曬,你睇下啲曱甴就知,之前惡到四圍打人,而家一隻二隻要著草

黑道生涯一場夢,及早回頭真英雄。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]