• 瀏覽: 5,162
  • 回覆: 42
  (星島日報報道)一直堅稱手上龔如心遺囑是真確有效的陳振聰,在香港赤柱服刑中透過義務律師向廈門市法院提出民事訴訟,控告華懋慈善基金、華懋集

如果「神棍聰」贏到呢場官司,亞爺仲有面?
基本上「神棍聰」不是真心悔改。

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/daily/article/2422539/日報-港聞-獨家-陳振聰廈門控告華懋被駁回

條廢柴聰, 應該好L得閒.

點解唔去 [獃灣太庇] 提告??

4百蚊有咁多人服侍,抵玩!!

引用:
原帖由 聞煮燃吝豉油 於 2021-12-4 07:56 AM 發表
點解唔去 [獃灣太庇] 提告??
到時又會話同太后真心相愛有相為証太后百年之後 遣召指令 呆灣省就由小白臉聰聰繼承大統

引用:
原帖由 FX2036 於 2021-12-4 10:05 AM 發表
4百蚊有咁多人服侍,抵玩!!
4百蚊賭1000億, 刀仔鋸森林抵玩啦

廈門法院駁回,下次去呆灣上訴!

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2021-12-4 07:48 AM 發表
  (星島日報報道)一直堅稱手上龔如心遺囑是真確有效的陳振聰,在香港赤柱服刑中透過義務律師向廈門市法院提出民事訴訟,控告華懋慈善基金、華懋集

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/2d4e654985aa3ab2a020921bfb024c1b/stheadline/news_res/2021/12/04/992537/i_src_031930619.jpg
大拿拿咁多個億
有0.0000000001% 機會,都有人試啦

正如我現實中見嘅神棍毛廣x教主,呃班曱甴話控制到神族,可以用嚟戰老解打警察咋嘛
鳩吹可以控制神族解決新冠、核幅射水(=接job,每單上千萬過億喎)
成班曱甴為之瘋狂
單由佔中計到依家,都供養咗毛教主近十年
不單隨傳隨到、仲免費買生活物資送埋上樓、送錢佢交租、私家車接載……
人工唔計,都坐底俾咗600萬以上喇
就因一句【如果係真嘅呢…?】
咁嘅蝕本生意曱甴都堅持近十年,仲想堅持落去(話只要控制到神族,利潤無法估計喎,極度心動喎)
陳震聰呢單上訴唔洗俾錢嘅,點解唔試下?

佢仲未衰夠,仲未知驚。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-4 11:32 AM 發表
佢仲未衰夠,仲未知驚。
他不過是棋子...........這樣大筆的錢.........他真有這能力嗎.......!!
女人錢多無老公.......就會引來各方勢力垂涎........也許根本是內地某人策劃要他配合....!!
他背後無人你信嗎.....!!

呃得人多,畀人呃返轉頭

引用:
原帖由 阿爾拔 於 2021-12-4 10:57 AM 發表
廈門法院駁回,下次去呆灣上訴!
可以去埋立陶宛

神棍仲有利用價值,不愧為神棍中的棍神

面皮幾呎厚死心不息.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]