• 瀏覽: 77,583
  • 回覆: 9
  • 追帖: 1
+4
見死吾救? 果然優質民族~

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-12-4 02:04 AM 發表

你隻曱甴,果然唔係人。
見死吾救, 我就吾會~
即系你認為, 見死吾救...系正確?~

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-12-4 02:38 AM 發表

人地都問你,你係現場?
報道甘寫?
你隻死曱甴,同D妓者作新聞有咩分別?專去屈人。
教埋你條仆街死曱甴做人啦。
急救,第一件事係通知別人,之後係報警,係安全情況下,之後先到救人呀。
死仆街!
你有冇睇條片? 個男系行開左woo...(從尼條片上), 你邊隻眼睇到佢有救?~
《拿, 從尼條片上...的確睇吾到佢有救》~
《但吾排除, 有第二條片事後...証明佢有救》~
但而家得一條片, 只系以事論事...講事實有咩問題?~
尼條片上, 的確吾見佢有救~
仲有, 你留言回覆冇問題...但請注意你用詞~
若再出言侮辱會員, 將會檢舉你...吾信可以試下~
絕對歡迎理性討論, 但請尊重大家~

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-12-4 02:52 AM 發表

歡迎檢舉。
屌你就屌你啦。
我尊重你係nba版的討論。
但尊重唔到你冇證據就侮辱中國人。
人渣死曱甴,你意謂自己唔認中國人,就可以做黑人?
食屎啦仆街死曱甴。
OK 絕對成全你, 討論區每個人...必須遵守板規~

引用:
原帖由 frankielam88 於 2021-12-4 11:47 AM 發表

你用得中文,證明你都係同一民族,你唔認都無用,因為鬼叫你老豆係中國人,你應該快D屌你老豆老母身為中國人,仲學人生仔。
而家吾系討論國家民族, 請回覆番新聞~
仲有, 你睇野要宏觀d~
就算民族一樣, 做人心態可以吾一樣~
正如撒亞人, 系一個好勇鬥狠...本質周圍破壞搶人星球ge壞人~
孫悟空都系撒亞人, 但佢系一個熱愛和平...保家衞國, 吾會見死吾救~
所以, 你要明白...同一個民族, 可以系兩種吾同人~

引用:
原帖由 frankielam88 於 2021-12-4 06:11 PM 發表

咁你仲搞笑,係你自己留言講「民族」,依家又扭返話同一個民族可以有兩種人,咁你一開始又講民族黎罷托咩,知唔知咩叫自打咀巴呀。
我系從尼件見死吾救件事上, 表楊佢優質民族~
但你離題走去討論我個人民族, 就偏向離題~

引用:
原帖由 frankielam88 於 2021-12-4 06:18 PM 發表

咪扮嘢啦,你當人白痴咩,敢講唔敢認,想諷刺中國人咪認囉,正懦夫。
凡事系講証據, 吾系你個人認為...就代表真相~
優質: 吾系一個貶義詞~
系你自己要對號入座~
系你硬要曲解別人意思~
建議你有時間, 進修下中文~

引用:
原帖由 frankielam88 於 2021-12-4 06:46 PM 發表

我唔駛進修中文,但我建議你進修下中國歷史同中國文化,學下點樣堂堂正正做一個中國人。
《你記住, 咩民族出生吾系重點》~
往後做好人/ 定壞人, 系靠你自己做化~
就等於同樣系撒亞人, 悟空可以心地善良...而佢哥哥就窮兇極惡~
而片中佢即刻走人ge英勇行為...的確英勇, 所以配上優質~

引用:
原帖由 frankielam88 於 2021-12-4 06:57 PM 發表

知你叻叻啦,你話英勇咪英勇囉,記住唔好睇咁多動畫,你做晒D功課未先。未做晒唔好上咁多網呀。
如果你再冇, 關於尼個新聞 post ge回應...就此完結, 以免離題~
最重要你要學懂, 優質ge含義...吾好再曲解~

引用:
原帖由 RogerVsPete 於 2021-12-4 11:34 PM 發表

曱甴族,唔係見死唔救,係見人就打,見死繼續打
理得你地咩族~
你地籃/黃, 有好人...亦有壞人~
我地尼d中立, 只會講中肯意見...你地籃/黃打生打死, 吾關我地事~
佢有救, 會讚楊~
佢冇救, 只系講番事實~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]