• 瀏覽: 78,163
  • 回覆: 368
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 kitfit 於 2021-12-4 02:45 AM 發表

影住個男走開左,你反問返樓主係唔係現場??
走開左比你講成係求救其他人,虧你講得出
大陸人質素就是低下
你見到佢冇叫其他人幫手?
你老母,又一隻死曱甴,亂狗屈人。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 flopman 於 2021-12-4 01:09 AM 發表
見死吾救? 果然優質民族~
自知無能為力,走去搵其他人幫手,都好正常啫。
年中不知有多少人傷左,俾D義務救護員,愈搞愈傷,小傷變大傷,大傷變無命。
香港笑片都有情節,見到人俾刀仔插住左,有D好心人拔把刀出來,血就好似噴泉咁射出來,其實係好真實。

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-12-4 02:52 AM 發表

歡迎檢舉。
屌你就屌你啦。
我尊重你係nba版的討論。
但尊重唔到你冇證據就侮辱中國人。
人渣死曱甴,你意謂自己唔認中國人,就可以做黑人?
食屎啦仆街死曱甴。
OK 絕對成全你, 討論區每個人...必須遵守板規~

好恐怖呀!肯定勁傷都得啦!

希望佢可以好得返啦!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-12-4 12:42 AM 發表
現代人手機不離手,街上不時見到低頭族致意外頻生,內地瘋傳一段閉路電視錄影片段,畫面中一名穿高跟鞋的女子邊走路邊用手機,結果落樓梯時不慎踩空摔,後腦著地,之後還全身開始抽搐,站不起來,傷勢嚴重。

根據這段1分22秒影片顯示,一名穿著白色裙的年輕女子準備落樓梯,雙眼卻緊盯著手機屏幕,顯然沒有注意到前方的狀況,突然她右腳踩空,一個踉蹌後,來不及緊抓旁邊的扶手,整個人摔落十多級的樓梯,倒臥在樓梯中段的平 ...
你估!你估鳩晒… 大陸一樣有人執屍… 戇鳩

引用:
原帖由 flopman 於 2021-12-4 01:09 AM 發表
係的,你地D民族係咁上下。

引用:
原帖由 kitfit 於 2021-12-4 02:45 AM 發表

影住個男走開左,你反問返樓主係唔係現場??
走開左比你講成係求救其他人,虧你講得出
大陸人質素就是低下
你又知人地係走左?

行樓梯真係唔好玩手機
仆完都一直緊捉著手機

個男人咁仆街。

好驚驚!

學日本仔一樣打飛機?

仔細諗下,千禧年最害人不淺嘅發明一定係智能手機!

引用:
是不是閣下一樣,同是優質的民族?

中國人緊係唔救!埋到佢身,望一望佢,最後可能俾人屈,話你埋佢,加重佢傷勢,要賠償!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]