• 瀏覽: 44,272
  • 回覆: 24
+5
貿易又少....飛站慳返d油, 環保呀

夠膽刪埋台灣,中國海關就真係值得讚啦!

見傻西寫呢d就想笑

大陸當台灣自己既省刪咩9
反而呆灣咁反中唔刪先笑爆

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-12-3 02:01 PM 發表
立陶宛政府表示得悉相關情況,已就與大陸的經貿問題跟歐盟聯絡,尋求介入、集體應對及反制大陸。

自己柒左,仲想拖歐盟落水
有美國7億貸款....巴閉啦

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-12-3 02:07 PM 發表

6億咋
200萬人得6億........每人得3舊.....ON9到震

引用:
原帖由 腸旦丁麵 於 2021-12-3 02:09 PM 發表
駛乜驚,有釋迦菠蘿肯定餓唔死。
船要幾個月咩都臭晒啦

引用:
原帖由 jksoswow 於 2021-12-3 02:20 PM 發表

刪咩9台灣? 即係等於香港會唔會刪九龍,新界區? 係都要突個頭出黎俾diu , 咁x 犯賤
佢孝順佢老母姐......
佢老豆早死ar ma.........家下排晒隊

引用:
原帖由 bigeatmonster 於 2021-12-3 03:04 PM 發表
我仲以為係刪除美國,原來係「蝦」立陶宛,一貫大陸作風,只搞小動作,欺善怕惡,應直接斷交及停經濟來往,一步到位。
係lor 美國咁撐呆灣又唔同大陸斷交同呆灣建交
美國同立淘院一樣話自己支持一國政策咁又係咩意思???

引用:
原帖由 bigeatmonster 於 2021-12-3 03:18 PM 發表

大陸不想和美國斷交,美國亦不會,因為大陸好多留學生想去美國讀書,及好多大陸高官和富二代想移民去美國。 
原帖由 bigeatmonster 於 2021-12-3 03:04 PM 發表
我仲以為係刪除美國,原來係「蝦」立陶宛,一貫大陸作風,只搞小動作,欺善怕惡,應直接斷交及停經濟來往,一步到位

根你 logic 即係美國攪小動作wor

引用:
原帖由 bigeatmonster 於 2021-12-3 03:42 PM 發表

話知你什麼logic!美國航母已到南海,軍機到台灣,你仲喺度研究logic !
美國要燒錢要死, 大陸當然由9佢la
美國航母過千軍佬, 連其他船, 1野出海成5仟人.........1日燒成仟萬咪玩9下美國lor

引用:
原帖由 bigeatmonster 於 2021-12-3 03:45 PM 發表

大陸應該打背後為位「大佬」,蝦小國只是交功課。
背後大佬最叻推d靚仔去死
背後大佬連阿富汗都敗走打碌能咩

引用:
原帖由 佢係乜水 於 2021-12-3 03:49 PM 發表

大陸不是跟背後大佬一直過緊招嗎?!
背後大佬, 70碎都要ot就大陸開工時間傾到凌晨......

引用:
原帖由 acacac 於 2021-12-3 03:50 PM 發表
仲使送貨去大陸
袋左美國6億仲唔夠?
袋??? 貸款黎jar, 要比息+還架
當然用就政棍用, 還就市民還啦.........

引用:
原帖由 佢係乜水 於 2021-12-3 03:55 PM 發表

堂堂一個世界大佬居然要這樣奶共, 叫那班洋奴情何以堪
G7大合照........安排拜登企第1排最邊影相.....

引用:
原帖由 bigeatmonster 於 2021-12-3 04:08 PM 發表

可能是大陸要求,不排除北京夜晚會限電 ,安排大陸早上開會比較穩陣。
當然大陸要求啦
條老野又肯吹唔脹

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-12-3 04:12 PM 發表
“立陶宛政府表示得悉相關情況,已就與大陸的經貿問題跟歐盟聯絡,尋求介入、集體應對及反制大陸。"

即係好似啲黑社會靚仔,自己出去惹是生非,惹到週街仇家,返嚟就叫阿公幫手拆掂佢?阿公話呢啲係你嘅私人恩怨, 社團唔會理
咁做又冇錯既.....都冇領事
想跪都唔知去邊度跪

主題標籤 #海關
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]