• 瀏覽: 44,330
  • 回覆: 374
+5
引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2021-12-3 12:57 PM 發表
立陶宛因允許台灣在當地設立代表處,與中國大陸關係惡化。立陶宛傳媒周四(2日)引述業界人士稱,大陸海關據報已在電子作業系統

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211203/photo/bkn-20211203110310109-1203_00992_001_01b.jpg?20211203122251

技術性問題,處理中,過多十年八載應該解決到

新聞來 ...
原船車去呆島啦笨柒, 菜婆婆等到出晒水喇

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2021-12-4 10:27 AM 發表

咁美國有動不動扣立陶貨物?不許清關嗎?你自己是大陸人,中國政府野蠻行為.你不覺羞恥嗎?
中國唔做嘢,你又會話口膠部、缺鈣、嘴炮....

引用:
原帖由 10-車路士 於 2021-12-4 11:06 AM 發表
真係唔知有立陶宛呢個國家喎。喺我印象中都冇。
俄羅斯一部分

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2021-12-4 10:27 AM 發表

咁美國有動不動扣立陶貨物?不許清關嗎?你自己是大陸人,中國政府野蠻行為.你不覺羞恥嗎?
好ap,  同你玩個遊戲呀, 讓埋你賽又點話, 我巢近3年美國制裁別人的數量, 你就巢近6年中國制裁別人的數量, 每一件1000蚊計, 你講到美國甘正義聯盟, 咪來玩一次law,可以見者有份黎賭tim

支持中國貿易限制歐盟國家

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2021-12-3 01:28 PM 發表

係大陸呢個爛仔,,動不動就制裁商人,根本非人類本性"冤有頭,債有主.
如果回到古代社會,沒有法律、規則,這樣就不會有人因為違法法律、規則而受到制裁。
如果有法律、規則,而違反的人不應該受到制裁的話,法律、規則還有什麼用?

令人唏噓的是,有些人把自己的思想、標準當做是法律、規則,而且這些所謂的標準隨時變。

唔玩你當我冇到

殺一警百......

抵9屎😚

提示: 違規內容已被屏蔽
你做初一我做十五, 怪誰?

送去呆灣啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]