• 瀏覽: 60,962
  • 回覆: 382
+6
如,歐盟不再進口新疆產品

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2021-12-3 09:35 AM 發表

咁如果中國唔再進口德國嘅汽車,對德國來說是不是個大問題?
到時佢會話反對中國經濟脅迫

係咪好人尚未知!!!但企出嚟碳灰色襯黑色好executive look!!!好有台型

引用:
原帖由 kwokk2014 於 2021-12-2 04:38 PM 發表
如歐盟不再進口新疆產品 
歐盟會有大問題!
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20211130/bkn-20211130153225446-1130_00842_001.html
美國前財長:撤回對華關稅 有助紓緩通脹

引用:
原帖由 lrr174 於 2021-12-2 04:40 PM 發表
點解要 "中國會有大問題" 咁黑心?  小心 害人終害己
噏得出呢D,就知佢根本連新疆係邊都唔知啦!

引用:
原帖由 CallMeKSM 於 2021-12-3 04:54 PM 發表

噏得出呢D,就知佢根本連新疆係邊都唔知啦!
根本好多白皮豬都唔知新疆係邊

今時今日已經係網絡時代,人地新彊維族果班原本就算唔鍾意共產黨,依家日日『被種族滅殺』,個反感都轉晒去西方國家度,都唔知西方係咪幫緊中國團結新彊

支持新彊難民
走去歐洲 

引用:
原帖由 charlir2005 於 2021-12-3 03:09 PM 發表

到時佢會話反對中國經濟脅迫

白人塊面皮幾呎厚,唔知係唔係民主會令人厚面皮

醒下啊喂。清醒D

引用:
原帖由 lrr174 於 2021-12-2 04:40 PM 發表
點解要 "中國會有大問題" 咁黑心?  小心 害人終害己
相由心生,個樣成個毛婆

係架,新疆維族人失業,全部餓死滅種。。。哈!🤭

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2021-12-3 09:16 AM 發表

哦,明白了,制裁又是為了顛覆中國
制裁係唔係要顛覆中國我唔知,我知嘅就係會令新疆人生活比而家艱難。

引用:
原帖由 wsk67 於 2021-12-4 12:41 AM 發表

制裁係唔係要顛覆中國我唔知,我知嘅就係會令新疆人生活比而家艱難。
即是西方高喊維護新疆人權,結果直接令新疆人生活更艱難。新疆人說不要管我的人權可以嗎?

其實中國應多些讓新疆人民公開說生活好,拒絕西方干預,才是直接打臉西方!

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-12-3 02:37 PM 發表
如歐盟不再進口新疆產品,歐盟會有大問題
新疆出產全球45%太陽能電池板 佢身為綠黨 環保L 無理由唔知
呢個C9仲吹自已比其他人優勢 係乜都無經驗

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]