• 瀏覽: 60,839
  • 回覆: 382
+6
引用:
原帖由 獨鬥 於 2021-12-2 05:34 PM 發表
難得白人會有這種想法
因為沉醉百年
無大進步
在無數偉人,
個個為國家努力,
奮發向前,
在幾代領導帶領下,
才有今天的成果,
我們永遠懷念
為國家貢獻的烈士,英雄,偉人!
致敬!
睇返劇集國家命運,中國站起來實在太難了,向先烈們致敬🙏🙏🙏

引用:
原帖由 ifung5 於 2021-12-2 05:38 PM 發表
又係收咗水的儍婆
收水唔叫傻🤔🤔

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-12-2 04:34 PM 發表
德國準外長貝爾伯克(Annalena Baerbock)12月1日表示,如歐盟不再進口中國新疆的產品,對中國來說會是個大問題。貝爾伯克12月1日接受德國《日報》

哎呀,我真係比你嚇死啦

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/707524?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
咁無腦都可以做外長???
真係恭喜德國了!!!

引用:
原帖由 sandy1211 於 2021-12-3 02:01 AM 發表

歐洲無棉花?
印度無棉花?
淨係新疆有棉花?
我有講過:
歐洲無棉花?
印度無棉花?
淨係新疆有棉花?咩
袋鼠都大把棉花
民主肺炎大國都大把棉花,點解要從中國進口成衣?唔從歐洲.印度.袋鼠進口成衣

德國外長不如叫停中歐班列啦,改向立逃院買

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-12-3 10:36 AM 發表

收水唔叫傻🤔🤔
睇吓你用河童角度,定係陳四萬角度

引用:
原帖由 ifung5 於 2021-12-3 10:45 AM 發表

睇吓你用河童角度,定係陳四萬角度
西淫正客收利益已經合法化,加上佢地收水後對付其他國家,內正部唔會理,所以我地依家才有對付正棍金主的玩法🤔🤔

引用:
原帖由 何水 於 2021-12-2 05:36 PM 發表
大話講100次就是真的嗎?其實西人有心污衊,解釋也是徒然,到時再見真章吧~
造謠一張嘴
闢謠跑斷腿

引用:
原帖由 全宇宙 於 2021-12-3 11:20 AM 發表

造謠一張嘴
闢謠跑斷腿
真心無恥

引用:
原帖由 MuTeKi 於 2021-12-2 07:49 PM 發表

德國個啲車廠嚇到必屎
中國每年進口大量德國汽車,一停班廠商就食得屎。

引用:
原帖由 山上的天才 於 2021-12-3 10:42 AM 發表

咁無腦都可以做外長???
真係恭喜德國了!!!
綠黨
執政黨唔過半,唯有聯合細黨,再分啲官位出去
呢個就係歐式議會制

佢哋三個黨控制,如果另外一條友都飲美水,做大果個光頭佬就頭痕,二對一

西方D乜9前議員、準官員、乜智庫,全部都係9up 當秘笈,講完當無講過,純粹為個人立政治本錢。

唔好如果啦,做得到一早做左,咁多如果。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-12-2 04:34 PM 發表
德國準外長貝爾伯克(Annalena Baerbock)12月1日表示,如歐盟不再進口中國新疆的產品,對中國來說會是個大問題。貝爾伯克12月1日接受德國《日報》

哎呀,我真係比你嚇死啦

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/707524?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
中國唔買德國車,睇下你點死!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]