• 瀏覽: 51,710
  • 回覆: 382
+6
呢條臭西未返工就即刻用中國抽水搏出位…以後只出售新疆產品比德國…唔買就算

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-12-2 04:34 PM 發表
德國準外長貝爾伯克(Annalena Baerbock)12月1日表示,如歐盟不再進口中國新疆的產品,對中國來說會是個大問題。貝爾伯克12月1日接受德國《日報》

哎呀,我真係比你嚇死啦

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/707524?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
叫人衝,自己鬆

如果中國唔買2B1A
三間廠等執笠都似

引用:
原帖由 apmichael 於 2021-12-2 04:41 PM 發表
準外長?又係新官上任三把火,睇下佢幾時跪
新疆除左綿花,紅酒,羊肉外都冇咩特產,礦產留返自己好過。
新疆可以搞旅遊,近幾年大陸人個個有車,自駕遊上西藏,順便過埋新疆

引用:
原帖由 vvoy 於 2021-12-2 04:45 PM 發表
將軍一去(默克爾)
大樹飄零
睇黎德國
三朝兩日又要換政府
默克爾幾年後應要復出.

引用:
原帖由 人之初大大 於 2021-12-2 04:46 PM 發表
強迫左乜
強迫咗D新疆人係屋企唔勞動

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-12-2 04:53 PM 發表

默克爾幾年後應要復出.
新政府
是3黨聯合政府
鬼打鬼是必然

哈哈大笑

引用:
原帖由 人之初大大 於 2021-12-2 04:46 PM 發表
強迫左乜
強迫左  大量 迪麗熱巴粉 上線追劇

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-12-2 04:51 PM 發表

新疆除左綿花,紅酒,羊肉外都冇咩特產,礦產留返自己好過。
新疆可以搞旅遊,近幾年大陸人個個有車,自駕遊上西藏,順便過埋新疆
認真, 個度景色好靚, 好想去旅遊
新疆四驅車中泊 .... 夢想中

中國:多謝關心

外國鬼講嘢真係調轉!

笑左!

制裁新疆產品,只會令中國新疆人生活會有大問題!

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-12-2 04:34 PM 發表
德國準外長貝爾伯克(Annalena Baerbock)12月1日表示,如歐盟不再進口中國新疆的產品,對中國來說會是個大問題。貝爾伯克12月1日接受德國《日報》

哎呀,我真係比你嚇死啦

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/707524?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
傻人發現。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]