• 瀏覽: 19,102
  • 回覆: 164
+10
近年反對修訂逃犯條例事件中,經常現身示威的「Lunch哥」李國永,去年4月於中環國際金融中心商場內參與示威,而被票控違反

狗哥話你好靚仔呀
有白卡就四處攪屎日日和你攪屎

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211202/bkn-20211202113707923-1202_00822_001.html

佢可以去陪快必

大倉飯堂, 大把手joke 和你Lunch

300蚊加一個飯盒一日,唔易掙

引用:
原帖由 錢太多4 於 2021-12-2 02:03 PM 發表
依家有免費食宿包醫療同死葬

引用:
原帖由 1000day 於 2021-12-2 01:59 PM 發表
近年反對修訂逃犯條例事件中,經常現身示威的「Lunch哥」李國永,去年4月於中環國際金融中心商場內參與示威,而被票控違反

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211202/photo/bkn-20211202113707923-1202_00822_001_01b.jpg?20211202115414

:smile_30 ...
白痴仔以為白卡係免死金牌

On 9

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2021-12-2 02:03 PM 發表
大倉飯堂, 大把手joke 和你Lunch
而家更加係和你踎

引用:
原帖由 錢太多4 於 2021-12-2 02:03 PM 發表
唔好再講300蚊一日, 肥佬黎拉咗, 無人出糧好耐啦 Lunch哥無做大佬好耐啦 次次網上call馬 得佢一個到場現身

已有案例,踎監陪手足

諗住冇成本, 點知要找數 

引用:
原帖由 sylm01 於 2021-12-2 02:23 PM 發表
諗住冇成本, 點知要找數 
無計 唯有認智障 希望法官大人高抬貴手

案件押後至本月16日候懲,期間被告須收押。

Lunch哥2個禮拜唔駛返學

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-12-2 02:11 PM 發表

依家有免費食宿包醫療同死葬
佢自己申請, 佢又唔想受感化, 又唔想做社會服務令, 只想罰款了事

個官咪落重藥

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]