• 瀏覽: 19,112
  • 回覆: 164
+10
咁大件事

Lunch哥成功爭取到免費食宿包醫療!弓起晒

照下鏡先啦

引用:
原帖由 1000day 於 2021-12-2 01:59 PM 發表
近年反對修訂逃犯條例事件中,經常現身示威的「Lunch哥」李國永,去年4月於中環國際金融中心商場內參與示威,而被票控違反

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211202/photo/bkn-20211202113707923-1202_00822_001_01b.jpg?20211202115414

:smile_30 ...
判佢入小欖,接受心理治療,直至完全康復 !

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-12-2 04:31 PM 發表

個人覺得佢仲大罪過非法集結。佢個人咁突出,其實影響力大過一班人去示威。
係, 早2日佢仲係佢專頁悼念梗831

引用:
原帖由 charlir2005 於 2021-12-2 04:46 PM 發表
佢干擾證人出席死因庭單野判左未?

引用:
原帖由 普通話太難學 於 2021-12-2 05:16 PM 發表
lunch哥可以入去和河童食lunch。
仲可以搵佢師傅快必

仲話佢儍,條友原來懵唔曬

禾你lunch(監肉編)

自作自受 抵死

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-12-2 02:26 PM 發表
案件押後至本月16日候懲,期間被告須收押。

Lunch哥2個禮拜唔駛返學
垃圾

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2021-12-2 02:17 PM 發表

唔好再講300蚊一日, 肥佬黎拉咗, 無人出糧好耐啦 Lunch哥無做大佬好耐啦 次次網上call馬 得佢一個到場現身
仲有佢“女友”呀!

和你踎,人生更精彩

發卵弓冇人性,竟然放棄呢隻最忠誠的小小強?

「被告身為學生,唔好好讀書,掛住搞政治」,又置疫情於不顧,認為罰款並非預設刑罰,反指監禁亦是合適選項,但考慮被告年輕,決定再為被告索取進一步報告,

“年輕”是輕判基準?是年齡歧視嗎?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]