• 瀏覽: 21,663
  • 回覆: 239
  • 追帖: 1
+4
7頭,你不如擔心下你個蠢袋Fing下Fing下會跌咗落地仲好啦!政府有你身份證登記曬D個人資料,稅務局有你收入的個人資料,銀行還揸撚住你D錢,你申請5千文時自願登記咗咁多個人資料,你申請出國簽證時都要提供好多個人資料俾外國領事,咁撚多嘢你唔憂?
      不如你整返個  港康碼關注組出來同政府講話啦!B7

黃浩華係乜水

“有市民憂慮會收集過多個人資料”
唔好申請呀笨!

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2021-12-2 11:34 發表
換智能身份證時收集個人資料仲多
咁你班福乖又走去換
x2

我係香港巿民,我無憂慮過被收集資料,唔好代表我

佢唔返大六,理人咁多

引用:
原帖由 六月飛釘 於 2021-12-2 11:48 AM 發表
On9, 試吓每人派十萬,你班黃絲賓周幾長都肯話你知啦!

講公眾利益你去講私穩,有錢派有著數,你咪又係祖宗十八代嘅資料都報上去,多狗魚。
世事都給師兄看透了😂

呢班黃閪人成日以為自己好L重要咁… 無業,跟車洗廁所都有自尊心

引用:
原帖由 adolfchan-417 於 2021-12-2 11:23 AM 發表
創新及科技局局長薛永恒等官員下午舉行記者會,公布「香港健康碼」詳情。據悉,在登記港康碼時,巿民需提供多項個人資料,並需對接配合「安心出行」。香港互聯網協會開放數據小組召集人黃浩華表示,有市民憂慮會收集過多個人資料。

黃浩華在電台節目上表示,軟件可能要求市民上載文件,包括過去21日曾到訪的地方,涉及資料出境的問題。他指有市民憂慮會收集過多個人資料,而法例現時並沒有提供適當保障。 他又表示,雖然 ...
憂慮咪唔好用,冇人逼你

又唔返大陸, 關你膠事咩

就好似有D地方除鞋先比入, 有D地方又打呔先比入.
但就硬係有D PK 嘈支巴嘈.

憂憂憂你條j咩,你要去大陸就要跟大陸個套架啦,你去日本要隔離你21日呀,嘈嘈嘈

要實名登記,應該無人會下載

引用:
原帖由 求知客 於 2021-12-2 03:53 PM 發表

不如驚你揪野跌落地,畀野豬一啖食咗更好.
現時又手機又八達通,你以為還有個人私癮嗎?
邊驚得咁多,
如果咁驚,就算你用信用卡比錢咪一樣check到
出街又有天眼, 唔通由頭包到腳

提示: 違規內容已被屏蔽
最好 冇人申請 將Quota 給我

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]