• 瀏覽: 2,706
  • 回覆: 24
  (星島日報報道)民主黨立法會前議員林卓廷,涉嫌在三次記者會上向公眾披露七二一事件中,時任元朗警區助理指揮官游乃強被廉署調查的消息。他否認

都係果句,沒有林卓廷就沒有721

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1782654/即時-港聞-涉披露廉署受查人-林卓廷被控違防賄例

恭L熹哂, 三白眼又可以踎到天荒地老.

造反失敗,坐一世啦。

引用:
原帖由 求勝心切 於 2021-12-2 08:32 AM 發表
造反失敗,坐一世啦。
真係有機會

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-12-2 08:18 AM 發表
  (星島日報報道)民主黨立法會前議員林卓廷,涉嫌在三次記者會上向公眾披露七二一事件中,時任元朗警區助理指揮官游乃強被廉署調查的消息。他否認

都係果句,沒有林卓廷就沒有721

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1782654/即時-港聞-涉披露廉署受查人-林卓廷被控違防賄例
精彩人生繼續

清算之後,社會回復正常,平靜生活。一切執著一切仇恨,都隨時日遠去。

大家都放低吧。

咁林生算唔算知法犯法、明知故犯?

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-12-2 08:23 AM 發表
恭L熹哂, 三白眼又可以踎到天荒地老.
再坐一會但願能再坐一會

正路吖!

引用:
原帖由 都沒有 於 2021-12-2 21:18 發表
咁林生算唔算知法犯法、明知故犯?
廉署當初係搵佢放料出去打擊對手
依家拉左佢,件案就完,可以保住幕後大佬,呢個黑咖啡職級應該不低
應該要搵埋幕後放料俾佢既黑咖啡

引用:
原帖由 chatjai 於 2021-12-2 08:36 PM 發表
清算之後,社會回復正常,平靜生活。一切執著一切仇恨,都隨時日遠去。

大家都放低吧。
岩呀, 放低仇恨
不過犯法要找數先

繼續做昆侖!

林生,今日有抓緊幸福麻?

引用:
原帖由 ooqq3 於 2021-12-2 09:44 PM 發表

岩呀, 放低仇恨
不過犯法要找數先
當然當然,該找數的找數,找數了我們也可以放低了。

引用:
原帖由 chatjai 於 2021-12-2 08:36 PM 發表

大家都放低吧。
冇問題,撚雀廷伏法之日,就係放下之時

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]