• 瀏覽: 21,418
  • 回覆: 196
+3
輸唔起!

白皮豬,黃皮狗,就聽得多,黃香蕉第一次聽,應該係形容崇洋的黃種人

鬼佬根本輸唔起

"香蕉" 係指  ABC/崇洋華人  罷

WP (White Pig), WP (White Pig) ? 

一個種族歧視嚴重、互相仇恨嘅國家中舉辦,一啲都唔出奇。

引用:
原帖由 mhz 於 2021-12-1 11:32 AM 發表
今年男單比乒總故意安排哂去單邊,力保決賽必要有白人

出年女單會一樣命運
唔係, 中國另一邊有周啟豪,論實力, 唔會差過梁靖昆
但第一場就輸左差唔多年齡大佢一倍既波爾大叔..

引用:
原帖由 mlf707a 於 2021-12-1 08:15 AM 發表
Loser歧視 winner,咁搞笑?
等同Loser歧視 winner一樣
(香港黃屍)(中國)

引用:
原帖由 bgjan 於 2021-12-1 11:17 AM 發表
冬奧看到白皮,我們也拿塊豬頭皮大叫白皮豬,那些白皮豬打又打不過我們,賺錢又賺不過我們,進化又不完善,成身蘇味,靠古龍水來蓋,都不知道從那裡來的優越感
睇到你咁講的白皮豬,我就記起二十歲那年在番邦工作!
那時與同事們一起生活,我的身形矮小,身上嘴上又無毛,但他們個個都有濃密的體毛,身裁又高大我經常都被他們取笑!

後來我想到一個辦法,令他們不再取笑我!

我告訴他們一個故事,說上帝做人是用焗爐做的,先是沒有經驗火候過了就變成黑人,第二個吸收了第一次的失敗,把時間減半就變成了白人!
第三次吸收到上兩次的經驗,就做出了完美的人種,這就是我們的黃種人,由於我們是上帝的最隹傑作,故此黃種人在世界上佔了半數!
同時我們進化得好,身上的就不像動物一樣,遍生體毛!

自始他們再也不敢小看我們的黃種人!
同時我再告訴他們,他們的性器官雖然比我們的大又長,但它的硬度不足!
我們的硬度在勃起時可以掛上兩個椰子的!
故此我們中國人口才有這麼多!

上述所言乃係真實經歷,並非作古仔!

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2021-12-1 08:47 AM 發表
係種族歧視大國舉辦嘅賽事,出現種族歧視好平常
同意,黃種人在美國只係3等,甚至4等人....

其實香蕉仔係串d竹升lor
香蕉 - 黃皮白心

外國就多數串d非洲黑人係馬騮.....
意甲+西甲黑人開角球, d白鬼掟蕉比佢地食

國際乒聯ceo點解會係鬼佬? 乒乓球明明係亞洲流行既運動。

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-12-1 02:35 PM 發表
國際乒聯ceo點解會係鬼佬? 乒乓球明明係亞洲流行既運動。
鬼佬係咁, 中國人做又話公平

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-12-1 02:48 PM 發表

鬼佬係咁, 中國人做又話公平
筍工都要俾鬼佬做,咁叫公平?

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-12-1 02:54 PM 發表

筍工都要俾鬼佬做,咁叫公平?
有幾筍
大陸呢d位有冇5萬銀個月

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]