• 瀏覽: 7,999
  • 回覆: 74
+7
前男友傳小孩照、希望她能幫忙買小孩用品,林男看到後就抓著她的頭髮、拖行、暴打,「當下我的臉腫起來、都是血」、「我都覺得我快死了」

咁綠,個男日積月累神經失常啦

腳踏兩條船,男友有新有舊,舊男女仲做緊佢助手,官銀出糧。新男友自稱國安,近日喪母,舊男友竟然在喪禮上派傳單唱衰新男友,係人都嬲啦,咪打甲魚囉。

引用:
原帖由 stabber 於 2021-12-1 03:11 PM 發表

民進黨嘅人,但又一直支持柯P,所以被黨友圍咬!
自我引爆轉移視線救蔡教授
將功補過

引用:
原帖由 4891 於 2021-12-1 07:17 PM 發表
前男友傳小孩照、希望她能幫忙買小孩用品,林男看到後就抓著她的頭髮、拖行、暴打,「當下我的臉腫起來、都是血」、「我都覺得我快死了」

咁綠,個男日積月累神經失常啦
見另一則新聞, 這個台女未化妝時的素顏look都好C9下
不過佢真係俾個台渣男打到週身瘀又係事實,

怎解台灣男人咁多個咁凶殘架?

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-12-1 01:43 PM 發表

之前日本有個男藝人,就係條女太大食要避走
台女咁勁

邊個男藝人?

蛙男暴力、蛙女淫賤,彼此彼此

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-12-1 06:31 AM 發表
(星島日報報道)在台灣政壇上有「港湖女神」稱號的民進黨女立法委員高嘉瑜,被指遭男友林秉樞暴打,身體多處受傷,但因男友持有兩人性愛視頻,高不敢公開事件,也不敢提出分手。高嘉瑜昨日承認「我是受害人」。台灣的總統府表示已向高嘉瑜慰問,並支持她採取法律行動,行政院長蘇貞昌則痛斥:「男人打女人豬狗不如!」林秉樞又被媒體揭發,曾因恐嚇前女友被判緩刑。

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/254708f4edb4aa1f172e811fcf5cef5a/stheadline/inewsmedia/20211201/_2021120104415336376.jpg ...
話說,高家愚民進黨立委是黨內年青名人.而男友可能是1450網軍領導.

這是一場合時的1450行動,
幫助菜假博士脫困.

好比,殲16首次入台海識別區.
突然出現'女星熊熊'AV.
全台睇明星AV.

家暴的'準時'
和'吸引力'
再加上整個民進黨的媒體推波.

假博士的領導.

台灣的欺詐,由最高的總統  …

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-12-1 07:09 PM 發表
https://udn.com/news/story/122580/5929227?from=udn-catehotnews_ch2

呢件台妹被台男民主自由到咁, 都話咗台男渣男多啦, 難怪, 林?霞, 胡慧?, 林志?, 福原?, 分分鐘棄台男閃啦
二十幾年前係台資貿易公司工作.
台灣渣男一直有,
而台女也是全部有防禦,
所以,一切都是願打願挨。

不要小看台女生.

引用:
原帖由 breadstick 於 2021-12-2 09:08 AM 發表

二十幾年前係台資貿易公司工作.
台灣渣男一直有,
而台女也是全部有防禦,
所以,一切都是願打願挨。

不要小看台女生.
有防備都都打到咁,冇防備咪隨時被殺

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-12-2 09:23 AM 發表

有防備都都打到咁,冇防備咪隨時被殺
無斷手喇,

要救菜博士呀

引用:
原帖由 breadstick 於 2021-12-2 09:04 AM 發表

話說,高家愚民進黨立委是黨內年青名人.而男友可能是1450網軍領導.

這是一場合時的1450行動,
幫助菜假博士脫困.

好比,殲16首次入台海識別區.
突然出現'女星熊熊'AV.
全台睇明星AV.

家暴的'準時'
和'吸引力'
再加上整個民進黨的媒體推波.

假博士的領導.

台灣的欺詐,由最高的總統  …
賴清德曾經講過 叫假博士領導嘅1450停止攻擊佢   而家1450由線上攻擊 去到線下攻擊 幫假博士轉移視線

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-12-2 09:35 AM 發表

林男好可能系共黨派來
色誘甲魚既😂
一定係一定係阿共仔派嚟嘅色戒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]