• 瀏覽: 44,572
  • 回覆: 453
+6
化濃功演員?

大紀元作文

希望所有曱甴都以呢個人做榜樣,日日都有呢啲新聞報道

如果咁係行
下次由小至亂過馬路、交稅大至殺人放火
只要政唔俾我做或唔順我意
就撼頭埋牆死控

有冇事呀幅牆?

公開犯法,點解唔報警?
破壞牆壁屬刑事毀壞,尖叫破壞社會安寧.
最後竟然接收處理佢既文件,民政事務總署既職員好有問題.

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-12-1 04:41 AM 發表
唔知呢位兄台之後返屋企定去醫院止血呢?入醫院好似都要安心出行。
靚抽

唔知之後會唔會話撼頭埋牆唔係因為安心出行
係係因為對家態度唔好

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-12-1 04:36 AM 發表
「公務員secrets」Facebook專頁有帖文指,一名訪客到民政事務總署轄下位於太古城中心的牌照事務處櫃枱交文件,被要求掃瞄「安心出行」,否則不能接

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211201/542513818794725376612597.jpeg/zAx1yrEnhgAruTvKDNrEv7a8-KlCgkrnRi2cWUYtnFk ...
比我做會將介面簡化,一開就可掃碼,亦有可愛人聲公仔告知,(現在可掃描啦)[⊕],可按更多進行設置,小朋友化亦可原版化。

以後去街市、食肆、政府場地唔洗掃安心出行啦,每次撼頭埋牆撼到出晒血爆晒缸,留低鮮血做綠錄咪得囉!

引用:
原帖由 武德鼎 於 1-12-2021 04:46 發表
下次跳樓啦
唔好害人,跳海死好D

死唔死得?

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-12-1 04:36 AM 發表
「公務員secrets」Facebook專頁有帖文指,一名訪客到民政事務總署轄下位於太古城中心的牌照事務處櫃枱交文件,被要求掃瞄「安心出行」,否則不能接

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211201/542513818794725376612597.jpeg/zAx1yrEnhgAruTvKDNrEv7a8-KlCgkrnRi2cWUYtnFk ...
曱甴黑暴撼牆on9行為,香港人毫不意外。

搞笑

呢啲咪有骨氣囉

傳。。。。
呢個網好多人作故事

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]