• 瀏覽: 44,547
  • 回覆: 453
+6
做人做得咁辛苦做乜呢?不如死L左佢算啦!

引用:
原帖由 montejo 於 2021-12-1 05:02 AM 發表

可能姓梁,以前做議員
哈哈。唔講都已經唔記得左佢。

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-12-1 04:36 AM 發表
「公務員secrets」Facebook專頁有帖文指,一名訪客到民政事務總署轄下位於太古城中心的牌照事務處櫃枱交文件,被要求掃瞄「安心出行」,否則不能接

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211201/542513818794725376612597.jpeg/zAx1yrEnhgAruTvKDNrEv7a8-KlCgkrnRi2cWUYtnFk ...
仲吾死左去?

引用:
原帖由 Mich281963 於 2021-12-1 05:04 AM 發表

仲吾死左去?
交完表之後可以自行離去,所以呢位撼頭哥應該死唔去。

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-12-1 05:03 AM 發表

得!不過小事就話可以去診所啫,呢位人兄既精神病咁嚴重。。。
睇私人專科囉,或者人地有錢哩。

引用:
原帖由 Essentials 於 2021-12-1 05:03 AM 發表
做人做得咁辛苦做乜呢?不如死L左佢算啦!
佢如果每次去到要安心出行既地方都撼一次,應該都快果頭近。

本土旺師飯民米豬連和寶島green silk pepe 🐸

刑事毀壞哦?

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-12-1 04:41 AM 發表
唔知呢位兄台之後返屋企定去醫院止血呢?入醫院好似都要安心出行。
堅持唔X掃,最多咪再撼多一次

引用:
原帖由 必佬 於 2021-12-1 05:22 AM 發表

堅持唔X掃,最多咪再撼多一次
今日撼左未?

真係攪笑!
中國黃撐侏已經慣性無腦自殘了!
叫你地用安心出行啫!又唔係叫你地安心上路,咁大反應搏咩?

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-12-1 04:36 AM 發表
「公務員secrets」Facebook專頁有帖文指,一名訪客到民政事務總署轄下位於太古城中心的牌照事務處櫃枱交文件,被要求掃瞄「安心出行」,否則不能接

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211201/542513818794725376612597.jpeg/zAx1yrEnhgAruTvKDNrEv7a8-KlCgkrnRi2cWUYtnFk ...
其實這位仁兄是不是精神有些小問題呢?🤔🤔🤔🤔🤔

引用:
原帖由 chungalex78 於 2021-12-1 05:28 AM 發表

其實這位仁兄是不是精神有些小問題呢?🤔🤔🤔🤔🤔
小問題?

自作自受, 與人無尤。

引用:

自己癲痴線怪得邊個?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]