• 瀏覽: 36,038
  • 回覆: 190
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 team1234567 於 2021-12-1 01:57 AM 發表
仆街黃甴又可以做新聞話69個外藉生係中國人
新聞沒有說是外籍生是中國人,此地無銀

南韓要屈服於外國人淫威之下。早前有兩個南韓人幫駐韓CIA做野收集南韓情報,後來被炒仲冇跟南韓勞工法補足,佢地ON99走去告CIA點知南韓法院因為外交問題唔受理,件事公開左仲被南韓市民鬧係韓奸,佢地兩個以後好難係南韓立足而外國又唔會理佢,下場好慘。

同印度差唔多

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-12-1 04:24 AM 發表

泡菜國嘅教會力量好嚇人🤔🤔
但是未算國際化
只能算是錫安化

引用:
原帖由 普陀山 於 2021-12-1 04:53 AM 發表

但是未算國際化
只能算是錫安化
典解阿爺要管係有原因滴🤔🤔

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-12-1 04:23 AM 發表

內地早前對娛樂圈的一堆限制係有原因滴🤔🤔
無咁單純

點睇都唔似性侵,似私鐘多d。

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-12-1 04:54 AM 發表

典解阿爺要管係有原因滴🤔🤔
訓喇

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-12-1 01:54 AM 發表
南韓的慶東大學(Kyungdong University)近日爆出一宗令人髮指的性侵案件,一名未滿16歲的未成年中學生,遭到慶東大學的外籍生性侵100次以上,目前已知至少69人涉案,全部被限制出境。

綜合南韓傳媒報道,受害者是一名未滿16歲的未成年少女,在慶東大學附近的中學就讀。從去年12月開始,慶東大學的多位外籍學生開始接近該名少女,用「要買吃的給你嗎?」、「要來我家玩嗎?」等藉口,與女生發生 ...
回復八十年代包韓妹日子,以前韓國妹為養家都出嚟做

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-12-1 01:54 AM 發表
南韓的慶東大學(Kyungdong University)近日爆出一宗令人髮指的性侵案件,一名未滿16歲的未成年中學生,遭到慶東大學的外籍生性侵100次以上,目前已知至少69人涉案,全部被限制出境。

綜合南韓傳媒報道,受害者是一名未滿16歲的未成年少女,在慶東大學附近的中學就讀。從去年12月開始,慶東大學的多位外籍學生開始接近該名少女,用「要買吃的給你嗎?」、「要來我家玩嗎?」等藉口,與女生發生 ...
一日過百次破世界紀錄

引用:

應該閹割這班人

引用:

好多夫妻婚後性生活都未必有100次

引用:

搞到鬆了,以後無晒感覺

引用:

西方天主教基督教就是出這種人

引用:
原帖由 普陀山 於 2021-12-1 03:36 AM 發表

最后都是教會發出影響力
西方宗教全是邪教

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]