• 瀏覽: 35,876
  • 回覆: 190
  • 追帖: 2
南韓的慶東大學(Kyungdong University)近日爆出一宗令人髮指的性侵案件,一名未滿16歲的未成年中學生,遭到慶東大學的外籍生性侵100次以上,目前已知至少69人涉案,全部被限制出境。

綜合南韓傳媒報道,受害者是一名未滿16歲的未成年少女,在慶東大學附近的中學就讀。從去年12月開始,慶東大學的多位外籍學生開始接近該名少女,用「要買吃的給你嗎?」、「要來我家玩嗎?」等藉口,與女生發生性關係。

後來女生更淪為性奴,遭到慶東大學的在校學生與畢業生集體性侵,至少被侵犯100次,直到少女回學校後與老師傾談時,被老師揭發這宗案件。

警方目前調查涉案者至少有69人,全都是外籍生,他們在該校就讀國際課程,疑犯目前正接受警問話,所有人已被下禁令不得離境。

韓妹細細個就整容, 結果咪益晒班美軍, 及那些外國生, 民不聊生的自由民主喎

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1781923/即時-國際-南韓未成年少女淪為性奴-遭69外籍生集體性侵逾百次

仆街黃甴又可以做新聞話69個外藉生係中國人

俾一個搞已經要出聲啦

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-12-1 01:54 AM 發表
南韓的慶東大學(Kyungdong University)近日爆出一宗令人髮指的性侵案件,一名未滿16歲的未成年中學生,遭到慶東大學的外籍生性侵100次以上,目前已知至少69人涉案,全部被限制出境。

綜合南韓傳媒報道,受害者是一名未滿16歲的未成年少女,在慶東大學附近的中學就讀。從去年12月開始,慶東大學的多位外籍學生開始接近該名少女,用「要買吃的給你嗎?」、「要來我家玩嗎?」等藉口,與女生發生 ...
最后都是教會發出影響力

單野應該冇表面咁簡單,最大問題係嗰女仔點解去到咁多次性侵同比咁多人性侵左先出聲?
第二點,點解會有甘多人咁夠膽,通常大部份性侵犯都知要保密,一個兩個做唔出奇,不過69個都做就真係過多。

強姦的確係可恥,不過事情的背景應該有啲野。
點都好,希望事件會真相大白同事主會走出陰影

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-12-1 01:54 AM 發表

綜合南韓傳媒報道,受害者是一名未滿16歲的未成年少女,在慶東大學附近的中學就讀。從去年12月開始,慶東大學的多位外籍學生開始接近該名少女,用「要買吃的給你嗎?」、「要來我家玩嗎?」等藉口,與女生發生 ...
我睇過出韓國電影港,有個父親的女兒畀人侵犯死之後他父親去報仇,之後那個父親去到其中一個兇手的屋度看到他女兒被侵犯的影片同埋有很多其他的少女受害者影片之後唔覺意將那個人打死咗,跟住他繼續追查終於搵到個主謀之後正準備制裁那個強暴無數少女的兇手的時候,警察就為咗保護那個侵犯無數少女的男人而將那個父親開槍擊殺看到這個劇情真是很心噏, 這個世界的設定是好人無好報壞人有著數😑

cls

引用:

韓國嘅外籍生,中共國人佔大多數

其實女方應該係自願,不過未成年,就算自願搞野都係犯法

引用:
原帖由 wize 於 2021-12-1 04:16 AM 發表

韓國嘅外籍生,中共國人佔大多數
食洋腸,黑腸,拉丁腸

引用:

內地早前對娛樂圈的一堆限制係有原因滴🤔🤔

好慘⋯

不過呢度啲人好笑,仇美仇到呢,外國人就諗係西人。新聞話大部份係尼泊爾/孟加拉呢啲人士⋯⋯ 應該嚴禁佢地入境讀書

引用:
原帖由 普陀山 於 2021-12-1 03:36 AM 發表

最后都是教會發出影響力
泡菜國嘅教會力量好嚇人🤔🤔

引用:
原帖由 chungalex78 於 2021-12-1 04:03 AM 發表

我睇過出韓國電影港,有個父親的女兒畀人侵犯死之後他父親去報仇,之後那個父親去到其中一個兇手的屋度看到他女兒被侵犯的影片同埋有很多其他的少女受害者影片之後唔覺意將那個人打死咗,跟住他繼續追查終於搵到個主謀之後正準備制裁那個強暴無數少女的兇手的時候,警察就為咗保護那個侵犯無數少女的男人而將那個父親開槍擊殺看到這個劇情真是很心噏, 這個世界的設定是好人無好報壞人有著數😑
報應要等個天,現實世界係金和權,特別係盲主的國度🤔🤔

鍵盤翻頁
左右