• 瀏覽: 10,833
  • 回覆: 70
有冇支持殺豬既人係養過動物?

獸醫救動物

醫生救人

你們認同見死不救?

低能的理論,毫無邏輯

我已前養雞嘅,昜家都支持狩獵野豬

班獸醫點解唔去上水屠房抗議?嗰度日日都死好多隻豬

多個國家國每年獵殺野豬數以十萬計,你為什麼不抗議,上網查一下就知道

引用:
原帖由 kw_lam 於 2021-11-30 08:29 PM 發表
多個國家國每年獵殺野豬數以十萬計,你為什麼不抗議,上網查一下就知道
人豬共存

引用:
原帖由 goyoyogo 於 2021-11-30 08:20 PM 發表
低能的理論,毫無邏輯
醫生救人是低能?

引用:
原帖由 goyoyogo 於 2021-11-30 08:20 PM 發表
低能的理論,毫無邏輯
你要求太高了,和豬一樣的能夠有什麽理論?有什麼邏輯?

多了 ,破壞生態平衡
屢屢傷人  當然要;獵殺!!

美國都是這樣做!!!

引用:
原帖由 rrt202 於 2021-11-30 08:47 PM 發表

人豬共存
為什麼外國容許殺豬而香港不能?單單法國2019年殺了超過80萬隻,即是說人豬共存代表可以殺豬

https://www.statista.com/statist ... boar-killed-france/

The number of wild boars killed by hunters in France has been growing steadily since the 1970s, going from 35.8 thousand in 1973 to over 800 thousand in 2019.

引用:
原帖由 rrt202 於 2021-11-30 08:18 PM 發表

獸醫救動物

醫生救人

你們認同見死不救?
你屋企着老鼠定曱甴???

引用:
原帖由 rrt202 於 2021-11-30 08:18 PM 發表

獸醫救動物

醫生救人

你們認同見死不救?
獸醫卒之搵到龐大利益:只有佢哋才能做絕育手術,唔知一單收幾錢呢?政府要為此付出幾多呢?

人仲賤過隻豬,被咬被滋擾的巿民冇人關心。
啲愛心人士領養曬啲野豬啦,為人為豬都好,三贏

引用:
原帖由 jone_kuok 於 2021-11-30 11:12 PM 發表

獸醫卒之搵到龐大利益:只有佢哋才能做絕育手術,唔知一單收幾錢呢?政府要為此付出幾多呢?

突破盲點!!!

引用:
原帖由 jone_kuok 於 2021-11-30 11:12 PM 發表

只有衰格既人先會被豬咬

引用:
原帖由 rrt202 於 2021-12-1 07:19 AM 發表

只有衰格既人先會被豬咬
原來你咁黑心嘅!!!
同班眼中只有錢嘅獸醫一擔擔。
啲醜樣又兇殘嘅野豬你哋帶番屋企養囉!大愛吖嘛,愛護動物吖嘛!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]