• 瀏覽: 40,814
  • 回覆: 217
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 假如真空的榴槤 於 2021-11-30 05:48 PM 發表

大份嘅應該一早分配好晒,呢啲應該係佢養老淨低
養老都可以攪可撤銷信託
110億足夠有餘

可撤銷信託
委託人可因環境改變
而去更改條款

姓何都有得分

何生生前已經分咗家產啦,新聞都有報啦,大家唔係咁善忘呀?可能有啲未分曬啫!不過未分曬,分剩都有十幾億,真係好勁呀!

哈哈哈
賭王一定係想睇吓邊個後人最強大
等佢地自己爭
邊個最聰明最強大就邊個爭到最多
賭王堅勁

益律C

引用:
原帖由 thanks123654 於 2021-11-30 05:28 PM 發表
大舊果啲一早分哂,尾數點會多。
控方/辯方:我地未有得分啊

引用:
原帖由 CopyCatCopy 於 2021-11-30 05:04 PM 發表
賭王何鴻燊2020年5月逝世,長房次女何超賢及外孫女蕭玫錚早前就委任遺產管理人事宜,向二房長女何超瓊興訟,案件今(30日)於高等法院首次開庭處理。長房要求新增遺產管理人,惟遭二房反對,庭上透露,何鴻燊生前並無立下遺囑,而與訟雙方對何鴻燊的遺產總值亦有爭議,長房指遺產共涉款約110億元,何超瓊一方則指涉款至少17.2億元。
申請人長房次女何超賢及長房已歿長女何超英的女兒蕭玫錚;答辯人二房長女何超瓊。 ...
有1億俾我巳經滿足

計起上嚟隨時有錢過李十乘!冇立遺囑咁奇怪?
可能果一百幾十太濕碎

引用:
原帖由 假如真空的榴槤 於 2021-11-30 05:48 PM 發表

大份嘅應該一早分配好晒,呢啲應該係佢養老淨低
110億養老又太多

何鴻生會冇立遺囑,
聽落幾搞笑,

引用:
原帖由 被打壓的小網民 於 2021-11-30 07:02 PM 發表

110億養老又太多
呢班貪錢怪

大舊一早分哂 剩返100億 係d 醫療費用 同平時生活洗費 而家都要出嚟爭 都係李生穩陣 應該走咗 都係歸落李家誠慈善基金 唔會有舊錢比兄弟反目

引用:
原帖由 人造人21 於 2021-11-30 05:24 PM 發表
唔係一早拍片話搞掂哂?
拍片都可以俾人話被迫,可能晚晚俾人拳打腳踢都唔定,大L宜家都可能係,臨老過唔到世。

你地冇睇清楚? 何超瓊話得17.2億咋

引用:
原帖由 CopyCatCopy 於 30-11-2021 17:04 發表
賭王何鴻燊2020年5月逝世,長房次女何超賢及外孫女蕭玫錚早前就委任遺產管理人事宜,向二房長女何超瓊興訟,案件今(30日)於高等法院首次開庭處理。長房要求新增遺產管理人,惟遭二房反對,庭上透露,何鴻燊生前並無立下遺囑,而與訟雙方對何鴻燊的遺產總值亦有爭議,長房指遺產共涉款約110億元,何超瓊一方則指涉款至少17.2億元。
申請人長房次女何超賢及長房已歿長女何超英的女兒蕭玫錚;答辯人二房長女何超瓊。 ...
可以拍成電影!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]