• 瀏覽: 5,233
  • 回覆: 25

【有線新聞】屯門兩個司機懷疑為了爭泊車位打鬥,其中一個送院後不治,一對夫婦涉嫌誤殺被捕,據了解男疑犯是退休警員。
警員封鎖兆康站A出口對開調查,其中一輛私家車車尾有染血紙巾,地面留下口罩和背囊。昨晚近7時,兩架車駛到兆康站A出口對開,兩名司機懷疑因為爭泊位打架,其中55歲客貨車男司機之後昏迷,送院後證實不治。消息指懷疑他是心臟病發,死因有待驗屍確定。私家車57歲男司機和58歲女乘客分別報稱不適和頭部受傷送院,警方翻看現場閉路電視調查,暫改列誤殺案處理。

雖然係退左休,但點都要檢點D,而家攪出人命,真係難收科!

新聞來源連結:

http://cablenews.i-cable.com/ci/news/article/37/778873

王風雷
龍虎門Big5
王降龍之子
白蓮教月聖使
暗黑冰火七重天
咁誤殺未必告得入.

引用:
原帖由 龍虎風雷 於 2021-11-29 01:44 PM 發表

【有線新聞】屯門兩個司機懷疑為了爭泊車位打鬥,其中一個送院後不治,一對夫婦涉嫌誤殺被捕,據了解男疑犯是退休警員。
警員封鎖兆康站A出口對開調查,其中一輛私家車車尾有染血紙巾,地面留下口罩和背囊。昨晚近7時,兩架車駛到兆康站A出口對開,兩名司機懷疑因為爭泊位打架,其中55歲客貨車男司機之後昏 ...
咪坐監+冇長糧lor
又睇下9官點判..........

之前有單南亞畜小販, 推食環+跌死好似判1碌.........

講真嘈交打交對心臟負荷係好大,唔習慣唔適應同人嘈同人打,好易出事,唔好亂嚟。

K 保新聞,全部都係疑

正常行為

佢自己心臟唔好關退休皇軍咩事,再嘈告返死者家人

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-11-29 01:49 PM 發表
有D人話退休警唔係警察,所以今次唔會影響警隊聲譽
退休警退休又係真警察?!

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-11-29 01:49 PM 發表
有D人話退休警唔係警察,所以今次唔會影響警隊聲譽
咁退黨果班......
點都好........冇長糧就肯定架啦

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-11-29 01:47 PM 發表

咪坐監+冇長糧lor
又睇下9官點判..........

之前有單南亞畜小販, 推食環+跌死好似判1碌.........
退休後犯法好似仲有長糧喎 ?

甴曱原來心臟病亡

今次做老婆嘅偉大d    上到法庭一個人認哂

退休警保返份長俸,吾駛坐又印印腳有$駛

引用:
原帖由 木伽四點 於 2021-11-29 05:58 PM 發表
今次做老婆嘅偉大d    上到法庭一個人認哂

退休警保返份長俸,吾駛坐又印印腳有$駛
聽聞老婆都係退休女警

主題標籤 #口罩
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]