• 瀏覽: 58,981
  • 回覆: 25
+20
黑暴真傳
圍攻+立野(應該立野先死人)

引用:
原帖由 luckymanhk 於 2021-11-29 11:08 AM 發表

退休警員係黑暴🤭🤭
犯法就拉架啦
唔通安法著草先係岩咩

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-11-29 11:16 AM 發表

警員圍封現場調查,並將3人交救護車送院救治,惟客貨車司機最終證實不治。大批探員事後抵達醫院,期間涉案的58歲女子以衣物蒙頭,由警員帶到警崗接受查問,警方於今日(29日)凌晨約4時,將案件改列誤殺,並拘捕涉案夫婦。消息指,涉案男子為退休警員。

唔怪得之會打死人,原來係退休警員,希望死者安者,下世小心 d
大把黑暴係政府做啦
用假安心etc....大把......唔意外

聽晒梁家傑話-暴力可以解決問題

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-11-29 11:24 AM 發表

原來係咁,咁會唔會係呢個退休警員背後策劃
應該唔係啦........
都冇時間搵手足安排著草

黑暴犯法.....家人朋友會幫手........之前插差佬果單咪係lor

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-11-29 11:28 AM 發表

你唔係佢你點知佢無份
唔通你你識佢
都拉左, 點著草
普通拳腳好難攞命, 應該曱甴咁起鬨+立磚先會死人

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-11-29 11:33 AM 發表

我意思係你點知佢無份策劃反送中運動,眼見佢咁暴力,我都驚佢
我估下都唔得???
曱甴黑暴真係好暴力

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-11-29 11:34 AM 發表

普通拳腳好難攞命

現在就係咁咪死左囉
係呀.....曱甴咁以為掟磚好好玩, 咪掟死人lor

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2021-11-29 11:35 AM 發表

報導話係退休警察喎🤷🏼‍♂️
差佬就冇曱甴???
之前捉幾隻啦

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-11-29 11:37 AM 發表

唔洗估啦,睇佢個死人樣一定有份啦
連人地貨車司機都比佢打死埋,係咪先
算好架啦
多幾隻曱甴, 連貨車都打9爛.

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 四代火影 於 2021-11-29 11:43 AM 發表

講得好
控制到自己咪正常人lor........控制唔到自己咪黑暴曱甴lor
唔關咩職業事架

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2021-11-29 11:46 AM 發表

大佬🤷🏼‍♂️我哋唔駛咁快割蓆吓?🤷🏼‍♂️吓吓一有人出事我哋就曱甴咗佢先咁好冇道義㗎喎🤷🏼‍♂️如果佢本身真係唔係曱甴,係一位盡忠職守好警察,只係錯手打死人就俾自己友生安白造變成曱甴,咁好冇陰公啫🤷🏼‍♂️
again 控制到自己咪正常人lor........控制唔到自己咪黑暴曱甴lor
唔關咩職業事架

香港就係比9官亂判害死.......

辛尼因推倒森哥致死而被控誤殺,今日被判囚1年。(資料圖片)
1/2
食物環境衞生署小販管理主任胡廣森(森哥),於去年3月獨自於中環安樂園大廈一帶執勤巡查無牌小販時,被賣帽的巴基斯坦男小販推倒並昏迷,最終因顱骨骨折及大腦受損,3日後死亡,事發過程亦被現場閉路電視攝錄。涉案巴漢於早前在高院承認一項誤殺罪,法官今(29日)看過涉案片段後指,此案有別於一般誤殺案,被告只推了死者一下,相信被告無心傷害死者,也無人預期會有此結果,但考慮到需保護在前線執勤的執法人員,判被告監禁1年。死者所屬工會認為判刑過輕,已去信律政司要求研究是否恰當。

引用:
原帖由 borofans 於 2021-11-29 02:25 PM 發表

冇錯,退休黑暴
控制唔到
事頭婆上身

引用:
原帖由 cosisi 於 2021-11-29 03:04 PM 發表

退休PC噃,你竟然話係黑????
控制唔到就黑架啦.......關職業咩事
做教畜就好人on 9

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]