• 瀏覽: 2,497
  • 回覆: 26
「電影中常見有匪徒交贖金情節,沒料自己亦成『主角』!」文員陳飛鳳一八年某天接獲自稱內地公安的來電,指其內地戶口存有疑經網絡詐騙所得的逾二百萬

呢 D 騙徒已經是死蠢 及 ON 9 ,要出面交收,當然被人拉。
而家好多都不出面,只是叫你入數 (如搵替死鬼開銀行戶口) 甚至電匯境外戶口。
不過,都好欣賞及讚賞陳小姐可以幫手出面拉到呢 D PK。

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1781288/即時-港聞-專訪-女文員-保持通話-擒電騙黨-冷靜當面-交款

熱賣及精選
引用:
原帖由 johnwong9394 於 2021-11-29 07:56 AM 發表

「電影中常見有匪徒交贖金情節,沒料自己亦成『主角』!」文員陳飛鳳一八年某天接獲自稱內地公安的來電,指其內地戶口存有疑經網絡詐騙所得的逾二百萬

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/c421e3f742b71982c483ebc69d9fe89e/stheadline/inewsmedia/20211129/_2021112907224046148.jpg
叻女

台灣人, 唔認自己係中國人, 但就在電騙中不斷扮係中國公安

真無恥, 及賤格囉, 

0既然唔認, 做咩又要扮, 咁無面呀

要好得閒先可以咁玩法

以為釣到條懵仔魚,點知係大白鯊

奸邪妖獸誤以為大海鰻上釣,豈料竟釣上一條毒海蛇。

真叻女.

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2021-11-29 08:17 AM 發表

要好得閒先可以咁玩法
的確係
不過咁樣玩真係幾過癮

引用:
原帖由 另一個天堂 於 29-11-2021 09:26 發表

的確係
不過咁樣玩真係幾過癮
扮借錢呃個人資料果D我玩過1次半粒鐘,冇再玩

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2021-11-29 09:29 AM 發表

扮借錢呃個人資料果D我玩過1次半粒鐘,冇再玩
為咗十萬玩幾日,仲話要係台灣出機票請車手,睇嚟都係九流騙子

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2021-11-29 09:26 AM 發表

的確係
不過咁樣玩真係幾過癮
如果本人退休,有空閒時間,都想同呢 D 電騙 PK 玩。

我都玩過一次,約咗佢喺羅湖地鐵站等,唔知佢最後有冇去🤔

陳小姐好勇敢,女中豪傑!勁呀

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]