• 瀏覽: 7,563
  • 回覆: 103
+2
英國引狼入室
曱甴、黑暴未來既惡行
相信會陸續有來 ...     

引用:
原帖由 unico 於 2021-11-29 03:19 PM 發表

賣豬仔都死晒,佢後代愛國愛邊個國?出世個國定係佢老豆原本個國?
仲有逃避國民黨暴政同日本侵略嘅未死曬, 梗係愛中華人民共和國啦

今次冇得話警察英文差啦

打又吾夠人打!仲學人踩塲

引用:
原帖由 ATA0075 於 2021-11-29 05:48 PM 發表
今次冇得話警察英文差啦
英國差人英文真係差,曱甴同佢地講英文佢地完全唔識聽🤭🤭🤭

引用:
原帖由 七個委屈的薯仔 於 2021-11-29 05:55 PM 發表

英國差人英文真係差,曱甴同佢地講英文佢地完全唔識聽🤭🤭🤭
反映BNOs'牛津腔英語,勁過本地人~

曱甴去到邊度都係最低等!

引用:
原帖由 dvddvdhk 於 2021-11-29 12:11 PM 發表

貴為米高積遜一樣的天皇巨星,一樣受到不同程度的歧視,仲要受盡痛苦去將膚色染白,務求得到多一點的專重!歧視已經係一種唔民主既做法!
米高積遜係患咗一種叫白癜風 (Vitiligo) 嘅皮膚病,會侵蝕皮膚黑色素,令佢皮膚變白。
驗屍報告已經白紙黑字寫得好清楚,唔該唔好咁無知。

2019年香港既曱甴之亂,曱甴黃撚圍毆唔同意見既人叫私了,破壞商鋪等刑事罪行叫裝修,真係講得幾撚好聽呀

你班仆街私了人就得,而家係蠅國去踩場俾人私了就唔撚得?

香港已回復安靜, London交俾你啦
London Bridge is falling down
Falling down, falling down
London Bridge is falling down
My fair lady…

要光復倫敦呀

笑了[被指親華],本來就係華人,咩野世界呀!愛自己都比白痴畜生曱甴打既?

講真,現今全球出現襲擊亞裔人士,現在華人出聲抗議,竟然智障黑暴過去玩破壞!相信有一天智障黑暴在外地被襲擊,他們才知道今天他們自己的荒謬!

引用:
原帖由 樓下食煙四煎粽 於 2021-11-29 09:52 AM 發表
香港看不到的報導?💪🏻💪🏻💪🏻👏👏👏

近日聯合國針對
「新彊人權議題」投票,
結果只有 43 票支持美國,
卻有 150 票
反對美國的胡說八道 !
在亞洲,
美國只拿到 1 票 (日本),
在非洲,只拿到 2 票,
中南美洲,
只拿到洪都拉斯的 1票。
因同是回教徒,
挺新疆維吾爾人的
全球 47 個回教國家,
竟然沒有任何一個回教國家支持美國 !
新疆若真有迫害
維吾爾人的情形發生,
全 ...
如果有其事,
土雞,印尼一早有聖戰對當地華人。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]