• 瀏覽: 43,773
  • 回覆: 403
+10
可以就咁當街打死人既,肯定唔係第一次隨街打交啦!抵你有今日

泊車搞到要坐監幾L on9

係香港揸私家車已經好傻仔,油又貴,停車場又貴又無位,又要同人爭泊車,香港交通工具鐵路又完善,又多巴士,的士,駛Q揸車咩

呢對男女真凶殘
直情有心想殺人
應該判佢哋最少坐監10年

仲要係西鐵站,果度根本唔係泊私家車既地方,無錢泊車就唔好揸車啦,入去反省下啦

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 28-11-2021 23:06 發表
屯門3人因泊車問題大打出手,一人被毆至昏迷送院。今日(28日)傍晚6時許,一名男私家車司機與女乘客因泊車問題,於港鐵屯馬

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211128/photo/bkn-20211128194008632-1128_00822_001_01b.jpg?20211128221957

屯門3人因泊車問題大打出手,一人被毆至昏迷送院。今日(28 ...
元秋同元華!🤣

為左泊車打死人!咁就一世

其實都未必係壞事,一次過收咗三件垃圾。

藍屍司機打死另一個藍屍司機

曱甴打交
打死罷就

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-11-28 11:06 PM 發表
屯門3人因泊車問題大打出手,一人被毆至昏迷送院。今日(28日)傍晚6時許,一名男私家車司機與女乘客因泊車問題,於港鐵屯馬

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211128/photo/bkn-20211128194008632-1128_00822_001_01b.jpg?20211128221957

屯門3人因泊車問題大打出手,一人被毆至昏迷送院。今日(28 ...
誤殺都係坐幾碌...
被人告強姦分分鐘坐廿年。

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-11-29 01:54 AM 發表

中國堅尼系數已到極限,再唔捉多D貪官共佢地產成個資本流會斷
薄熙來僅存一段完整演講,國內已刪光,看了你就知道習近平為什么要做掉他了! - YouTube
口形同你差不多喎
今日未食藥?

引用:
原帖由 ATA0075 於 2021-11-28 11:54 PM 發表
司了死人都唔係第一次!!
班四支發達睇得古惑仔戲多, 以為下下dull頭dull腦打幾拳ban幾野好閒。

引用:
原帖由 陰陽眼 於 2021-11-29 12:15 AM 發表
一時之氣換黎幾年監禁,何必呢!
打死人只坐幾年。起碼十幾以上

坐監啦on9

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]