• 瀏覽: 55,169
  • 回覆: 403
+10
引用:
原帖由 返工會暈 於 2021-11-29 06:05 PM 發表

退休警都可以係黃畜
黃畜當道時
令好多人學壞
我知,在香討內,現在所有犯法的人都是黃畜,包括現役或退役警察,我知道呀!而是不不需要理由和證據,正如我話你係黃畜,你都係一樣,收到晒。

正如之前有警察犯強姦罪,即時又係黃畜。
有警察犯偷竊罪,又即時係黃畜。
只要有人犯法,不需理會任何身份背景,一律黃畜,完全收到晒。

引用:
原帖由 keyman98 於 2021-11-29 06:00 PM 發表

咁你睇下新聞先啦!
不過我估你會話假新聞。

屯門兩司機泊車問題打鬥釀一死‎ 夫婦涉誤殺‎ 據悉男疑犯為退休警
https://www.hk01.com/article/706060?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
病毒變種危機!接收最新疫情警報,立刻下載App:https://hk01.app.link/LG71h8MfUbb
冇錯!我絕對會學黃絲曱甴話齋,假㗎!

引用:
原帖由 keyman98 於 2021-11-29 06:08 PM 發表

我知,在香討內,現在所有犯法的人都是黃畜,包括現役或退役警察,我知道呀!而是不不需要理由和證據,正如我話你係黃畜,你都係一樣,收到晒。
黃畜隻隻仆街係常識
當日成群上街殺人又唔講理由和證據嘅
你都唔好咁同情佢哋啦
睇你個款都就黎學壞

引用:
原帖由 返工會暈 於 2021-11-29 06:12 PM 發表

黃畜隻隻仆街係常識
當日成群上街殺人又唔講理由和證據嘅
你都唔好咁同情佢哋啦
睇你個款都就黎學壞
收到晒,總之以你所講2019年之後,所有犯法的人就是黃畜,完全明白,好似楊明咁,扮晒野出來撐警個d,現在自己認罪,正是死黃畜啦,完全收到晒!
我怎會同情犯法的人呢,犯法就是犯法,我不會理會他人的背景,只有冇能力分辨是非的人,才會強行把一些犯法的人去歸類就某一類人,如果歸類,我只會把犯法的人歸類為罪犯,就是咁簡單。

引用:
原帖由 keyman98 於 2021-11-29 06:29 PM 發表

收到晒,總之2019年之後,所犯法的人就是黃畜,完全明白,好似楊明咁,扮晒野出來撐警個d,現在自己認罪,正是死黃畜啦,完全收到晒!
其實你噏乜七
不過你肯先假設黃畜都係仆街
已經好進步

引用:
原帖由 返工會暈 於 2021-11-29 06:33 PM 發表

其實你噏乜七
不過你肯先假設黃畜都係仆街
已經好進步
都估到你睇吾明啦!
睇多幾次再慢慢諗下會明。

打死人

引用:
原帖由 keyman98 於 2021-11-29 06:34 PM 發表

都估到你睇吾明啦!
睇多幾次再慢慢諗下會明。
點都唔會明
我聽我隻狗講嘢
聽左十年都唔明

引用:
原帖由 keyman98 於 2021-11-29 04:08 PM 發表

你怎知道出手打人的是曱甴呢?
佢話架。

附件

20190723_30a47514bb69d8b150d0MobC0P9L3M5e.jpg(16.79 KB)

黑暴過後,好多人暴力上腦。

引用:
原帖由 真忠心的鞋抽 於 2021-11-29 08:52 PM 發表

佢話架。
我問你 怎知道是曱甴? 是問你從新聞中怎樣知道是曱甴!
不是問你用什麼方法喎! 暴力是一種方法!
你想講用暴力就是曱甴嗎?

曱甴又私了

引用:
原帖由 keyman98 於 2021-11-29 09:30 PM 發表

我問你 怎知道是曱甴? 是問你從新聞中怎樣知道是曱甴!
不是問你用什麼方法喎! 暴力是一種方法!
你想講用暴力就是曱甴嗎?
2019=曱甴=黑暴=殺人

當過差應該法律知識比普通市民知多啲!
就算傷人十九最高都判三年!
這對夫婦肯定平時都蝦蝦霸霸㗎嘞!
二對一全不留手!
好似對付佔領領土的敵人般!
勇猛殺敵!
希望法官判他們去中業島拔菲律賓國旗!
及去打死佔領國土的菲律賓侵略者!

引用:
原帖由 真忠心的鞋抽 於 2021-11-29 10:14 PM 發表

2019=曱甴=黑暴=殺人
明白你的觀點,但問緊屯門泊車所引起的殺人事件喎!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]