• 瀏覽: 10,087
  • 回覆: 25
+2
https://feeds-drcn.cloud.huawei.com.cn/landingpage/media?docid=1051004V_0eAwL7eY&to_app=hwbrowser&dy_scenario=recomm&tn=7661f529606b68138bfc6b3600cbc23b2ed5c0f18101f0931fdcdff94bf98a06&channel=HW_HORIZONTAL_ZH&ctype=video_live&appid=hwbrowser&cpid=666&r=CN&share_to=link&continueFlag=a394d0b46b59a265d82159585b92791a#/verticalVideo
呢部野唔算真係離開大氣層,但圍繞到地球,8月飛行測試最遠路程,實際沒去到最高速度,去南海做了一,二次拋離測試,之後水平降落。
2030年另一個研發所果仲犀利,直接水平起飛自己一個一級入軌,我唸星際航行都冇問題

附件

EFE2A9E8-6541-4C2B-AF21-6E361B0C7772.jpeg(135.86 KB)

8CA14545-657B-4ADB-A235-47340EF2AE27.jpeg(52.92 KB)

15倍音速下嘅拋射測試難度確實非常高,軍用情況下七倍已經夠導彈絕殺所有飛機

厲害!

之前聽前軍研人訪問講戰鬥機定航空母艦不過係一個人有你有相互競逐嘅產品,騰雲計畫真正計劃係要開發出空天用嘅戰鬥機,以而家常規手段冇嘢可以阻止到,出黎後其他產品直接報廢,導彈防禦系統只係虛張聲勢的陳設品,不可逃脫區比迎面空對空導彈仲要少,太空禁止部署武器情況下,什麼本土防禦毫無作用,有一定數量突襲方淨係空投制導炸彈已經贏。

引用:
原帖由 TOM12699 於 2021-11-28 06:22 PM 發表
之前聽前軍研人訪問講戰鬥機定航空母艦不過係一個人有你有相互競逐嘅產品,騰雲計畫真正計劃係要開發出空天用嘅戰鬥機,以而家常規手段冇嘢可以阻止到,出黎後其他產品直接報廢,導彈防禦系統只係虛張聲勢的陳設品,不可逃脫區比迎面空對空導彈仲要少,太空禁止部署武器情況下,什麼本土防禦毫無作用,有一定數量突襲方淨係空投制導炸彈已經贏。
呢部野可能先至係真正嘅轟20

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2021-11-28 10:02 PM 發表

有左呢支,轟20可以直接退役

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2021-11-28 10:02 PM 發表

要投20噸以上N2炸彈還是要轟20

引用:
原帖由 深水埗街坊70777 於 2021-11-28 11:19 PM 發表
這技術比美國發現,就想到軍用上去,太空科技太可怕了,比建航母還可怕,早知不著急建那麼多首航母
航母是用來打常規戰爭的,軌道武器是用來核威嚇敵方的。

古代同中國人同行既外星人已經番左黎, 仲比美國既麥加登高級

引用:
原帖由 v7 於 2021-11-29 12:23 AM 發表
古代同中國人同行既外星人已經番左黎, 仲比美國既麥加登高級
變型金鋼要幫中共

唔知中國氫彈有幾重, 呢架野如果可以帶到氫彈,只要幾架就可以保證同美國攬炒。

真正的彎道超車。

問心如玩打定點目標已經冇野難到大陸

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]