• 瀏覽: 13,726
  • 回覆: 158
+2
【Now新聞台】新冠疫苗顧問專家委員會成員孔繁毅在本台節目《大鳴大放》表示,若要與內地或海外全面通關,本港新冠疫苗接種率必須提高至九成九,認為有需要擴展「疫苗氣泡」措施。

由七成到八成到九成九,屆時會否說要十成接種率呢?全球哪個地方已有十成呢?打了針後又是否一年後已過期要再打才算呢?為何澳門可早早通關呢?要求為何不停變呢?新變種病毒又說現有針沒用,那屆時又會否又從頭再來,又要十成打了另一新疫苗針呢?實在不明白。其實是否想通關?

新聞來源連結:

https://news.now.com/mobile/local/player?newsId=458124

現在要掰關,不是通關,
掰關要由全球多國幫手,掰爆左就自出自入

又係D暴大磚家。

不如講夠100%吖!

9成9? 天方夜譚.

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-11-28 02:46 PM 發表
不如講夠100%吖!
放心,到九成九時自然會講。

引用:
原帖由 lam4451 於 2021-11-28 03:04 PM 發表

放心,到九成九時自然會講。

DKLM ,有邊度地方接種率有九成九??

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-11-28 03:02 PM 發表
9成9? 天方夜譚.
老尾同英國都未有9成啦

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-11-28 03:09 PM 發表
DKLM ,有邊度地方接種率有九成九??
呢條孔狗爭住出位, 想頂替袁國勇!

藥廠推銷員

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-11-28 15:11 發表

老尾同英國都未有9成啦
咪就係, 黃畜嗰度都有百幾萬唔打啦.

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-11-28 02:46 PM 發表
不如講夠100%吖!
到100%,又會話之前的針已經失效,要重新接種100%才算,很快2O47

引用:
原帖由 moon2004girl 於 2021-11-28 02:33 PM 發表
【Now新聞台】新冠疫苗顧問專家委員會成員孔繁毅在本台節目《大鳴大放》表示,若要與內地或海外全面通關,本港新冠疫苗接種率必須提高至九成九,認為有需要擴展「疫苗氣泡」措施。

https://images-news.now.com/newsimage/NewsImage/FORUM-HUNG-211128.jpg

由七成到八成到九成九,屆時會否說要十成接種率呢?全球哪個地方已有十成呢?打了針 ...
呢d專家,跟阿媽系女人,冇分別!不如我扮專家話你知,世界返去疫情前就可以通關😂😂😂

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]