• 瀏覽: 2,547
  • 回覆: 13
+2
多個西方國家考慮外交抵制明年的北京冬季奧運會,中國、俄羅斯及印度外長周五(26日)發表聯合公報表態支持北京冬奧。與會的中

這個會議正正告訴全球,世界的核心不在那裡,就在亞洲。。。
猶太西鬼的霸權時代已一去不返了!!!

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnne ... 1127_00952_001.html

順應天命而盡力為 ,凡事做人不問良心莫問鬼神 ,
只要努力定能找到自己的一片天空

我們的煩惱本空,罪業本無自性,識心寂滅,沒有妄想動念處,就是正覺,就是佛道。
如果能夠保持一顆平實不亂的真心,佛性當下就會開顯。
老美極力拉攏與我國不咬弦的印度也失敗,又慘負一仗!

世事如棋,當年英國首相夠話英中進入黃金年代,換人轉頭反轉豬肚事事設局。
自己中肺炎都賴關中國事,戲肉係禁中國5G, 核能。
同一套路,角式換個樣貌吧。

印度都唔敢玩嘢

美國根本就冇奧林匹克精神!!!

引用:
原帖由 chichunlo 於 2021-11-28 10:38 AM 發表
美國根本就冇奧林匹克精神!!!
美國口講「民主自由人權」,但一直係用專制手段去統治全球。

引用:
原帖由 denniscwip 於 2021-11-28 10:55 AM 發表

美國口講「民主自由人權」,但一直係用專制手段去統治全球。
美國就係用呢類概念黎強迫同榨取其他國家勞動同資源、

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-11-28 10:32 發表
印度都唔敢玩嘢
無請印度開民主峰會嬲嬲豬

引用:
原帖由 chichunlo 於 2021-11-28 11:10 AM 發表

美國就係用呢類概念黎強迫同榨取其他國家勞動同資源、
係香港班on9黃絲先拿枝美國旗啫。

所以點解當年一面叫香港加油另一面就拆燒打爛香港, 好明顯就係美國佬專用手法啦

引用:
原帖由 denniscwip 於 2021-11-28 11:16 AM 發表

係香港班on9黃絲先拿枝美國旗啫。
班收左台灣美國錢就為利益、果班強調話自發就唔知佢地為乜狗囉、乜民主人權自由係向市民扔磚放火私刑咩?定學足美式民主人權係迫害榨取市民?所以黃絲狗係杏定橙係賤人、唔能該唔好再狗up民主自由!!!

引用:
原帖由 _JoN_ 於 2021-11-28 11:12 AM 發表

無請印度開民主峰會嬲嬲豬
強姦大國

印度咁高調撐冬奧?有古怪

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]