• 瀏覽: 12,926
  • 回覆: 103
+4
唔可以自由航行㗎咩? 澳洲唔係好堅持呢樣價值觀?

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2021-11-27 07:57 AM 發表
唔係話自由航行咩?
可能只有佢可以,你唔可以囉! 白人至上的自由民主!

監躉國又喺度"生安白造"造謠了

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-11-27 03:26 AM 發表
澳媒11月26日指一艘中國「間諜船」8至9月間曾於澳洲海岸蒐集來自軍事設施的情報後,澳洲國防部長達頓(Peter Dutton)和政府官員26日早上證實這一

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211126/540926304099241984498756.jpeg/S3xNxRPstC0qDKkl9-03VGOHM0bR679YWe5fGlnuXxo?v=w1280r16_9
佢老尾奸視奸聽萌友又唔見條柒頭投數

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-11-27 03:26 AM 發表
澳媒11月26日指一艘中國「間諜船」8至9月間曾於澳洲海岸蒐集來自軍事設施的情報後,澳洲國防部長達頓(Peter Dutton)和政府官員26日早上證實這一

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211126/540926304099241984498756.jpeg/S3xNxRPstC0qDKkl9-03VGOHM0bR679YWe5fGlnuXxo?v=w1280r16_9
依家先講?分分鐘係中國放料先知道

如何系真,都系好事,至少可以被認為中國都有能力,做美國經常做的事

Why the China needs to waste their resources on you, your military force just不值一提

點解無派軍艦出去跟蹤嘅,唔係公海自由航行都唔得呀

想問下有邊個國家係唔會收集其他國家既情報架

咁澳洲政府有冇派出過間諜去外國?

引用:
原帖由 全宇宙 於 2021-11-27 03:53 AM 發表
蛋散吹大啲
直頭包圍澳洲啦
澳洲何得何能要有間諜船查3星期咁耐?

引用:
原帖由 加燦 於 2021-11-27 07:54 AM 發表
咁都係新聞?
應該係作文?

引用:
原帖由 hermanherman 於 2021-11-27 08:30 AM 發表
三星期咁耐, 美國早已嘈到拆天。
下次吹話係 3 年

同美國自由航行一樣...有乜問題 

自由航行

順便監聽一下澳洲做緊啲咩衰嘢.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]