• 瀏覽: 18,952
  • 回覆: 143
引用:
原帖由 highwiseman 於 2021-11-26 09:27 PM 發表
乜外交部軟弱成咁?
我和你玩過㗎!
而家你要同翻我玩喎!
好似細路仔玩泥沙!
那些抵制澳洲的霸氣消失了!
讓澳洲煤炭入口!
放生澳洲賺人仔!
氹日本仔來中國一齊玩冰凍遊戲!
中國人的霸氣去了那裡!
仲有俄羅斯陪你玩!
怕乜呢?
兩國瓜分所有奬牌!
冬季奧運金牌榜:中國運動員史上最多!
名留青史啊!
講軟弱又點夠加拿大呀,美佬放屁,都要踎低深呼吸,大叫好香呢

日本國家內政 ,點解…… ?

引用:
原帖由 窮醜廢毒 於 2021-11-26 09:24 PM 發表
日本只係美國嘅狗,敢逆主人意思咩?
養過狗就知,你對佢好佢只會反咬你,你一定要打仲要狠狠地打,啲狗先至識聽話,日本仔點解咁聽美國話,因為當年夠膽掟原子彈俾佢,所以武統台灣之前最好先打日本

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-11-26 10:07 PM 發表

反中的國家點解要反中?
仆街黃甴乜都話全世界反中架啦,淨係俄羅斯同巴基斯坦都對中國友好,我都唔知點全世界

08奧運?蟲國唔好咁乞兒啦

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2021-11-26 08:39 PM 發表
全世界都反中,到底係邊個嘅問題?
係囉,唔知點解連唔多親中既烏克蘭人會係中國生活仲要學埋普通話,真係全世界都反中囉

https://www.youtube.com/watch?v=KVoY5TXskgA&t=1s

日9會有信義,佢主子吾比呢。日本有注君架

引用:
原帖由 djimavic 於 2021-11-26 09:59 PM 發表

真杯葛就咪派運動員去比賽,一味將奧運連上政治,完全污染咗運動精神!
yes.

引用:
原帖由 急焦失控的幻象 於 2021-11-26 10:28 PM 發表
08奧運?蟲國唔好咁乞兒啦
仆街黃甴仲乞衣啦,又話中國香港霸權 無自由 又黑警,點知近8個月返祖國英國連10幻都唔夠,仲有個百幾幻加一仲留係中國香港賴死唔走你話幾乞衣

引用:
原帖由 中秋會表姐 於 2021-11-26 08:00 PM 發表
日本比美國炸完個廣島後就變成一條狗,可憐蟲
咁中國要炸佢一次,等佢變隻唐狗!

由佢地抵制 當年美國搞左次貸風暴出黎
用QE去救自己經濟 將問題向世界輸出
仲記得當年各國都要去搵中國做白武士救經濟
之後中國出手救全球經濟 結果造成之後產能過剩
而各國之後反轉豬肚
今次各國印錢規模比次貸果次有過之而無不過
全球通脹急升 加上西方疫情未能控制
西方國家已經到左錢印無可印 要開始準備收水
中國今次真係唔好再救佢地 由佢地死

記得幾年前八一軍節,日韓首腦都要死死地氣去中國沙漠閱兵

引用:
原帖由 2013gundam 於 2021-11-26 10:37 PM 發表
由佢地抵制 當年美國搞左次貸風暴出黎
用QE去救自己經濟 將問題向世界輸出
仲記得當年各國都要去搵中國做白武士救經濟
之後中國出手救全球經濟 結果造成之後產能過剩
而各國之後反轉豬肚
今次各國印錢規模比次貸果次有過之而無不過
全球通脹急升 加上西方疫情未能控制
西方國家已經到左錢印無可印 要開始準備收水
中國今次真係唔好再救佢地 由佢地死
美國股市一崩,就會發覺個個都冇著底褲

引用:
原帖由 等只想等到黎明 於 2021-11-26 08:10 PM 發表
全球杯葛冬奧,習總自己玩埋佢
其實能名正言信無外人帶菌入來,可能更開心。你就咪咁天真啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]