• 瀏覽: 5,318
  • 回覆: 12
黃成智上網台話自己係民主派,大家點睇?

進入香討影片區

最記得有一年選立法會
佢個仔好擔心佢無得做議員

引用:
原帖由 Sin+Cos 於 2021-11-26 09:26 PM 發表
最記得有一年選立法會
佢個仔好擔心佢無得做議員
好似係2016。
佢而家變成 泛民大哥 😂

引用:
原帖由 Ilove娥姐 於 2021-11-27 12:28 AM 發表

好似係2016。
佢而家變成 泛民大哥 😂
好似十幾年前 wo

引用:
原帖由 Ilove娥姐 於 2021-11-26 05:49 PM 發表
黃成智上網台話自己係民主派,大家點睇?

影片
這些老牌民主派走的路線,遇到激進派非但不能壓制民粹還給邊緣化,今天能有機會翻身全靠政府用國安法把激進派掃除。

現在得了便宜還賣乖,說國安法是批鬥工具,要求釋放「民主」人士。是要把激進派救出來好讓他們把自己再次邊緣化嗎?

還是睇死這班激進派救出來都變廢人無得選威脅不了自己,便不妨賣口乖話要特赦呃黃票呢?

引用:
原帖由 直線國國王 於 2021-11-27 12:11 PM 發表

這些老牌民主派走的路線,遇到激進派非但不能壓制民粹還給邊緣化,今天能有機會翻身全靠政府用國安法把激進派掃除。

現在得了便宜還賣乖,說國安法是批鬥工具,要求釋放「民主」人士。是要把激進派救出來好讓他們把自己再次邊緣化嗎?

還是睇死這班激進派救出來都變廢人無得選威脅不了自己,便不妨賣口乖話要特赦呃黃票呢?
真係唔知佢有幾多票。 陳克勤應該會贏
https://youtu.be/qQdaUzrvhfE

引用:
原帖由 Ilove娥姐 於 2021-11-27 15:22 發表

真係唔知佢有幾多票。 陳克勤應該會贏
https://youtu.be/qQdaUzrvhfE
東北主要係大埔沙田,係黃人票倉,
用返楊惡橋vs周浩鼎嗰屆條數計,佢食到白鴿公文袋票的話應該夠贏

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2021-11-27 03:28 PM 發表

東北主要係大埔沙田,係黃人票倉,
用返楊惡橋vs周浩鼎嗰屆條數計,佢食到白鴿公文袋票的話應該夠贏
黃人不會去投票的

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-11-27 10:22 PM 發表

黃人不會去投票的
我都覺得唔會去投票。 不過李生原來得把聲,無料

引用:
原帖由 Ilove娥姐 於 2021-11-27 11:11 PM 發表

我都覺得唔會去投票。 不過李生原來得把聲,無料
今次選舉投票率目標只係想多過當年5區補選的17%而已......

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-11-27 11:22 PM 發表

今次選舉投票率目標只係想多過當年5區補選的17%而已......
17% 都算多

總之唔係好人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]