• 瀏覽: 5,069
  • 回覆: 83
  • 追帖: 1
+6

引用:
原帖由 自由國都 於 2021-11-26 02:33 PM 發表
警方日前接獲市民舉報,指有人在 IG 發佈多張兔子及白老鼠被肢解、染血匕首圖片,稱可藉動物獻祭,替人夢想成真。19 歲報稱占卜師的男學生被捕,遭起訴一項殘酷對待動物罪,今(13 日)在西九龍裁判法院提堂。控方申請案件押至 10 月 8 日再訊,以候警方進一步調查,包括動物檢驗結果、檢查電話紀錄、銀行戶口交易、追查動物來源,和查問曾與被告交易的人。主任裁判官徐綺薇指案件非常嚴重,拒絕被告保釋,被告還 ...
邪教

都話左黃人冇個好人,個個都冷血

引用:
原帖由 k514 於 2021-11-26 03:23 PM 發表

你估真係好高汁咩🤣🤣🤣
但佢哋個個都以為自己好高汁喎,仲下下都代表哂全人類咁……
港真,我好支持佢哋全部移民,大陰蒂國好適合呢班高汁人士

畜虐畜??

引用:
原帖由 車站雀躍的神童 於 2021-11-26 03:25 PM 發表

呢度都有隻曱甴是垃圾八字師,用個女人相做頭像成日在玄學區,唔知他算唔算到自己係曱甴
同天使講, 性交可以幫助XX訴求, 又食一件

佢有冇占卜到自己要係監獄過年。

畜牲虐自己同類,可悲

黃畜=低等生物

引用:
原帖由 車站雀躍的神童 於 2021-11-26 03:32 PM 發表

人唔笑狗都吠
仲有旁聽師,收銀師,外賣師.............

引用:
原帖由 牛熊分界線 於 2021-11-26 02:20 PM 發表
自稱為占卜師的男子.........算唔算到自己有今日?
呃人先話自己占卜師姐,其實係性交轉運師,警察又除一害啦

果然係曱甴手足,黃畜無得抵賴啦,全部都係仆街!