• 瀏覽: 17,611
  • 回覆: 139
+8
引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-11-26 12:23 PM 發表
聽「香土移英專家」講,又話好多走,點解申請回落?
走晒都唔夠 10 萬
真係好失望
咁又係嘅,「香土移英專家」到今時今日仲係中國香港土地上搵食,大家知乜事啦。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211125/540675847086936064615740.jpeg/47S8roEQ6SdiYlKZ2U_rWqOgz3eeX-_5gsflK4LH5Ss ...
可能香土專家自己都無BNO😅

BN(O) 是以前改良版嘅CI (Certificate of Identity) 旅遊證件,持有人並非有英國國籍。

好失望走咁少

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-11-26 03:02 PM 發表
過去乞米
過去做雞。或做司機,呢啲系黃屍我的志願。

bno曱甴死出香港

引用:
原帖由 乞衣曱甴 於 2021-11-26 04:49 PM 發表

你都話冚家鏟,做得冚家鏟,勝再夠無恥,為左留係香港,死哂全家都唔走呀🤭🤭
睇通睇透呀

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-11-26 12:23 PM 發表
聽「香土移英專家」講,又話好多走,點解申請回落?
走晒都唔夠 10 萬
真係好失望
咁又係嘅,「香土移英專家」到今時今日仲係中國香港土地上搵食,大家知乜事啦。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211125/540675847086936064615740.jpeg/47S8roEQ6SdiYlKZ2U_rWqOgz3eeX-_5gsflK4LH5Ss ...
早走早享受

專家最初話有10分之1人走。
現在係幾多百分比呢?

連個香港永久居民身份証都唔取消,真係自私貪心一族,有事走先沒事就返來揾錢,希望政府快D行單一國籍,取消尼D仆街既身份証

引用:
原帖由 錢太多4 於 2021-11-26 12:34 PM 發表
我d手足移英後都住大屋,月入十幾萬,仲經常比鬼妹媾

係咪尼班手足

吊!一個月先得咁少,班曱甴幾時先走得哂

見到幾隻雞翼一家食,都係留係香港食老麥好L過!

支持

黃屍乜都得把口,成事不足敗事有餘,冇L用。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]