• 瀏覽: 5,557
  • 回覆: 38
+2
當年郭富城在澳洲被人用針孔攝影機偷拍捉黃腳雞!
今次到譚校長瀨野!

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2021-11-26 08:52 AM 發表
我覺得「睡粉」、叫雞等應該是各國明星的普遍事,你情我願,國際標準,香港以往也如是,
只是大陸近來對藝人的道德標準提高不少。
老美係用荷里活去毒害其他國家,中國係用誤樂事業去教化國民提高質素……點同!

引用:
原帖由 montejo 於 2021-11-26 08:55 AM 發表

老美係用荷里活去毒害其他國家,中國係用誤樂事業去教化國民提高質素……點同!
而家講藝人私人性生活,我覺得各地明星都一樣品性,「睡粉」或叫雞是普遍事。強姦則是犯法。

引用:
原帖由 屙唔出屎 於 2021-11-26 07:52 AM 發表
就算有又點
你情我願,佢唔搵譚養得起條廢柴?
正所謂一巴掌拍不響

溫水煮娃,老譚頭痕

我都睡了林x玲,比人影左正面相,無得抵賴。🙏🙏🙏

附件

Screenshot_20211125_234609.jpg(37.77 KB)

搵成龍,曾志偉做人格擔保😂

搞左咁耐攬女相都無張,講春咪。就連單人正面相都唔敢出,無吉屎。

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-11-26 07:51 AM 發表
要有中出相, 我先會信.
曱甴:P緊等等。

引用:
原帖由 紫色字宙 於 2021-11-26 09:18 AM 發表
你真係水洗都唔清, 同個㗎佬做左老襟

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-11-26 09:14 AM 發表
人在做天在看,冇做過嘅就上天堂,有做過嘅就落地獄,所以譚校長唔使擔心
講得好,你真係要小心啦,經常口不對心

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-11-26 08:46 AM 發表
女圖呢
一幅囡囡圖都冇
單拖背面相都吹左成個禮拜,正面相咪可以吹成個月。加埋女女合照又可以吹半年,但係無爆房相出到,又可以玩無限想象。

引用:
原帖由 紫色字宙 於 2021-11-26 09:18 AM 發表
定係你睡左男志玲

引用:
原帖由 阿乜水 於 2021-11-26 08:51 AM 發表
又係郭文貴講范冰冰翻版, 唔止冇片, 連相都冇張.
831 齋吹都拜左大半年空氣啦,有乜奇。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]