• 瀏覽: 31,895
  • 回覆: 123
+2
引用:
原帖由 eclipseone 於 2021-11-26 06:54 AM 發表
中國人在外國地位越來越差但又好多人想移民海外
相反,中國人係全球地位不斷提升,搞到老美驚到要對中國不斷進行打壓。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-11-26 07:04 AM 發表
老尾又係幕後黑手??
講多都口臭,除左佢仲有邊個會搞D咁野

再多D中國人去外國就可以解決啦....到時全部都係中國人....反咩..

引用:
原帖由 Chobis 於 2021-11-26 07:08 AM 發表
又係顏色革命,旨在推翻現政權打造親西方政權
係世界各地不斷進行。

引用:
原帖由 rayrayccw 於 2021-11-26 08:09 AM 發表
華人係國外多數係富有啲,通常外國暴動打劫先劫華人
又係老尾滲透策劃,同之前香港曱甴黑暴一樣

引用:
原帖由 eclipseone 於 2021-11-26 06:54 AM 發表
我睇怕, 實情係, 中國人係外國人眼中 = 有錢人, 要搶刧, 唔通搶窮人咩

本來之前親台既地方,好多華人都應該台灣走過去,為左玩政治,咁樣黎搵台人黎攪??

袋鼠有無份搞事?

監躉國? 是誰?

引用:
有幾多人想呀?
中國14億人播
每年移民數字只有 0.01%

引用:
原帖由 simon_mme 於 2021-11-26 11:02 AM 發表

講多都口臭,除左佢仲有邊個會搞D咁野
DKLM ,逢親中就搞

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-11-26 11:17 AM 發表

DKLM ,逢親中就搞
老尾根本都講到明要發動全面反中

引用:
你唔好想啦 好D走啦

唐人永遠係有錢人

引用:
原帖由 MiracleZone 於 2021-11-26 08:38 AM 發表

https://m.mingpao.com/pns/國際/article/20211126/s00014/1637864699570/所羅門群島示威捲至唐人街-澳洲應邀派軍警平亂-中方促保護中國公民機構

但所羅門群島政府又邀請澳洲派兵或軍警去幫手維持秩序咁搞笑?
2019香港都邀請美國派兵啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]