• 瀏覽: 7,309
  • 回覆: 89
+6
中國統一呢件事上,  日笨眼中只有一樣野 ....  
救台灣? of course no,  係 守住個 釣魚台

放心啦!
下屆出任就會變天。。。
我們搭火車去台灣!

日本狗講得出做得到先好 到時俾多粒核彈你地嘆下

引用:
原帖由 賭爸 於 2021-11-26 07:50 AM 發表

呢筆仗一定要打
一定要清算
中國須要一埸戰爭來証明一切

即係馬上封鎖南向海域,唔畀呆灣難民湧去架佬國。

好戰日本仔死性不改!大東亞共榮圈創建,要趕走美狗才行,

原來講準備撤僑🤣🤣

做好萬全準備

準備撤退

引用:
原帖由 eclipseone 於 2021-11-26 06:47 AM 發表
小日本一參戰就新舊債加血債一齊計⋯⋯
冇有錯我要參軍精服日本妹

引用:
原帖由 kcsam 於 2021-11-26 06:45 AM 發表
日本政府持續關注台灣海峽局勢,日本外相林芳正周四(25日)接受訪問時表示,一旦台灣出現任何突發事態,日方將採取萬全措施,

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211126/photo/bkn-20211126003535123-1126_00992_001_01b.jpg?20211126003823

萬全準備, 就係準備直升機跑跑

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211126/bkn-20211126003535123-1126_00992_001.html
佢意思係安全準備快快咁撤離日本

萬全準備就係立即切橋頂啦. 

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-11-26 06:56 AM 發表

做好完全準備
這想象空間就浩蕩宇宙了
去擸台灣總統府d貴重物品咋

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-11-26 06:53 AM 發表
日本真的會拯救台灣?
我估曰笨仔既意圖不是為台灣仔打仗,而係戰爭前幫尾角佬救走一些台灣重要人物、尾角人及證據,避免落入解放軍之手。曰笨去台灣最近。

是出動全體 AV 慰安婦去搾乾敵人士兵嗎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]