• 瀏覽: 7,089
  • 回覆: 71
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2021-11-26 07:10 AM 發表

共產黨不誰人民玩手遊。
不誰?!

熱賣及精選
星島幅圖係咪有啲問題?
圖裏面個遊戲,唔係。。。「什麼之塔」?

黃雨傘、警察黃旗、成班暴徒,
個編輯搞咩?

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2021-11-26 06:31 AM 發表

(星島日報報道)號稱「御宅聖地」的日本秋葉原,最近開始被中國手遊「攻陷」,來自中國的二次元美少女愈來愈多成為廣告的主角。中國手遊「牆內開

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/dcdd5418a6e43f28ac5405aae179bfed/stheadline/inewsmedia/20211126/_2021112604414464849.jpg
張圖唔係黃雨傘咩?? 掛羊頭買狗肉??

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2021-11-26 07:10 AM 發表

共產黨不誰人民玩手遊。
"不誰"?唔駛咁激動住。講清楚係禁讀緊書細路。

引用:
原帖由 montejo 於 2021-11-26 07:38 AM 發表

內地有禁止玩手遊開發手遊咩?你睇清楚啲新聞先?

手遊賣去日本,日本可以學內地咁規限國民玩嘅時間,關中國乜事?

其實你咁反中,留係中國嘅香港做乜?
我附和國家反精神鴉片的政策,你說這是反中?那中央高層也是反中。

國家唔夠煤,就禁止澳洲媒入口。國家經濟有下行壓力,又打壓民營企業。正宗是般石頭x自己腳。

澳煤喺人哋門跪咗成年,冇吉士。

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2021-11-26 11:03 AM 發表

國家唔夠煤,就禁止澳洲媒入口。國家經濟有下行壓力,又打壓民營企業。正宗是般石頭x自己腳。
嘻嘻!

澳煤占中國 進口2 %  

2%的煤 會影響咗中國煤炭全面供應??

未禁澳煤前  一直供應緊張  眼盲又睇不見??

引用:
原帖由 中國香港001 於 2021-11-26 11:13 AM 發表

澳煤喺人哋門跪咗成年,冇吉士。
煤只是少部分!

但在海關 等清關 的煤船   太多!

影響咗其他商品清關!

叻叻 

引用:

共產黨不誰人民玩手遊。
共產黨係不許未成年少年玩多過1小時網路遊戲,
同時又降低學業壓力,
要讓年青人有更多時間發展個人興趣及增加與家人溝通時間.

作為父母,絕對覺得係德政!!

引用:

共產黨不誰人民玩手遊。
無知

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2021-11-26 11:00 AM 發表

我附和國家反精神鴉片的政策,你說這是反中?那中央高層也是反中。
自己講乜又唔記得啦?

咁小米係日本銷路如何?

圖中所見 與內容 關系是什麼? 完全不明白 ..... 黑記又發瘋了

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]