• 瀏覽: 2,293
  • 回覆: 11
據路透社,摩根大通(JPMorgan Chase)行政總裁戴蒙(Jamie Dimon)週二(23日)在美國波士頓發表談話時笑言「摩根大通銀行將比中國共產黨更長壽」。時隔1日,他透過摩通發表聲明,對自

又貪人仔又口臭過屎坑的白皮豬!

新聞來源連結:
https://china.hket.com/article/3116439

引用:
原帖由 史太夫 於 2021-11-25 10:48 PM 發表
據路透社,摩根大通(JPMorgan Chase)行政總裁戴蒙(Jamie Dimon)週二(23日)在美國波士頓發表談話時笑言「摩根大通銀行將比中國共產黨更長壽」。時隔1日,他透過摩通發表聲明,對自

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/3115000/3116439/1125__1024.jpg

又貪人仔又口臭過屎坑的白皮 ...
胡總唔夠膽譴責辱黨鬼佬財神爺

佢唔想係中國地方(包括香港)做生意啦?

個CEO好清楚自己想外界知道佢係反中,有心講的,佢亦知講完扮道歉,大陸就當無事。

呢招外國政客都成日用,我亦肯定好快又有人會發表D反中言論,然後又話後悔。

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-11-25 10:53 PM 發表

胡總唔夠膽譴責辱黨鬼佬財神爺
乜又唔話方丈好小氣咩君子報仇十年未晚

根本呢啲白鬼內心就充斥住大白人主義,睇唔起有色人種。
但中國崛起,佢哋又唔可以失去中國市場,無奈先道歉。

引用:
原帖由 理+誠 於 2021-11-25 11:06 PM 發表
正乞兒

又辱華

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-11-25 10:58 PM 發表
個CEO好清楚自己想外界知道佢係反中,有心講的,佢亦知講完扮道歉,大陸就當無事。

呢招外國政客都成日用,我亦肯定好快又有人會發表D反中言論,然後又話後悔。
阿爺只做不說

中國歷史長過你全部五屎眼民族.

引用:
原帖由 理+誠 於 2021-11-25 11:06 PM 發表
班白皮豬只係睇住錢份上才扮道歉,
佢哋由上世紀都已白人優越去領導全球命脈,
E+個心好唔舒服, 特別係老美.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]