• 瀏覽: 1,741
  • 回覆: 23
佢仲叫中國同佢齊齊減核武,中國話你老美先減到中國咁少先講啦!😁😁

熱賣及精選
引用:
原帖由 johnlong18 於 2021-11-25 09:32 PM 發表

為阻止油價再上升,美國政府11月23日宣布聯同多個國家一起釋放緊急石油儲備。不過外界認為其效果可能有限,甚至指其雷聲大、雨點小,國際油價不跌

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211124/540298860161929216803541.jpeg/0b_jmdUP0c957-Z18rMxW2hpshiZihImD-03YA_tN2A?v=w1280r16_9
中國真係采你都傻... 要放你老美自己放飽佢啦

引用:
原帖由 阻住地球轉 於 2021-11-26 10:53 AM 發表

中國真係采你都傻... 要放你老美自己放飽佢啦
x 2
大陸同伊朗買

正常中國係唔應該理會。

引用:
原帖由 longgun67 於 2021-11-26 09:40 AM 發表

奧巴馬年代都仲會考慮
自從川建國上場就經已唔使考慮
除左連登班無國際視野嘅七頭井底蛙、台灣同部份美國國民之外,基本上都無咩人會支持美國了
奧巴馬年代都唔應該考慮
就係奧巴馬開始來用TPP 想圍中國。

引用:
原帖由 siuhung 於 2021-11-25 09:41 PM 發表

老美想拋磚引玉,出5000萬桶,去呃其他國家落水,可惜其他國家冇咁笨,除了日本同三哥!
說實在的,5000萬桶對美國,真係算得咩呢?夠一支艦隊用幾耐?
全球一日,好似係消耗八仟萬桶。

引用:
原帖由 天生野生的妹頭 於 2021-11-26 08:56 AM 發表

中國答:哦,你行頭我跟尾,不過,出倉技術有問題,出唔到嘢,你出住先啦。
外交部發言人趙立堅回應:中美應該倡導國際社會共同維護全球能源安全,加強天然氣和新能源領域合作,同國際社會一道,維護全球產業鏈供應鏈安全穩定。
咁咪幾好。

引用:
原帖由 tam_n 於 2021-11-26 01:31 PM 發表

外交部發言人趙立堅回應:中美應該倡導國際社會共同維護全球能源安全,加強天然氣和新能源領域合作,同國際社會一道,維護全球產業鏈供應鏈安全穩定。
咁咪幾好。
佢咁好死,他只是怕電油價狂升,市民無錢入不到電油才遏止油價,中國應縮手叫佢自己放儲備電油出來。

老尾信唔過,步步都有陰謀

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]